reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
ja tam nie wierzę w te 29 tyg :no: to było usg z NFZ - 5 min na każda pacjentkę :no:

no mialam tak samo z waga malego. a teraz robilam w lux medzie i sie dowiedzialam paru rzeczy m.in ze ciaza troszke 'wieksza'. jesli masz mozliwosc to zrob gdzies indziej. bo tak naprawde wiele zalezy od sprzetu i samego wykonujacego badania-mi kolezanka polecila dr Slodkiego z lux medu i jestesmy z M bardzo zadowoleni. a moze do medicoveru bys poszla jak kiedys pisalas ze bylas na polowkowym? czy nie bardzo?

dzis bylam w szpitalu na kontroli.... i skurczy brak:-) szyjka dalej 2,7cm czyli sie nie skrucila od piatku:-) jutro mam isc do mojej ginekolog znowu na kontrole i CTG
Mam pismo ze szpitala-w sensie ich obserwacje... i ze moja ginekolog ma sie ze szpitalem skontaktowac i omowic moj przypadek... Wyslali mnie do domu ale nakaz lezenia mam ...Ale ciesze sie ze sie nic nie pogorszylo no i nie ma jak w domu :-)

dzis bylam w szpitalu na kontroli.... i skurczy brak:-) szyjka dalej 2,7cm czyli sie nie skrucila od piatku:-) jutro mam isc do mojej ginekolog znowu na kontrole i CTG
Mam pismo ze szpitala-w sensie ich obserwacje... i ze moja ginekolog ma sie ze szpitalem skontaktowac i omowic moj przypadek... Wyslali mnie do domu ale nakaz lezenia mam ...Ale ciesze sie ze sie nic nie pogorszylo no i nie ma jak w domu :-)

trzymam kciuki za to żebyś wytrzymała
a niech Twoje maleństwo będzie tam grzeczniutkie
leżakuj i dbaj o siebie

reklama
robie sie zeschizowana mamuska... dziewczyny a czy Wy na opisie USG czy na zdjeciach macie rozbieznosc w pomiarach miedzy np glowka a nozka? chodzi mi o rozbieznosc 3,4tyg. i co Wam na to lekarze mowia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry