reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
HEJ:)
Ja to dzis juz raczej na wizyte nie dojade ale kciuki sie przydadza przy obchodzie szpitalnym..Mam nadzieje ze mnie wypuszcza.Cisnienie mam w normie bez brania leków wiec moze juz tu nie bede sie kisic

&&&&&&&&&&&&&&&& za pozostałe wizyty

robie sie zeschizowana mamuska... dziewczyny a czy Wy na opisie USG czy na zdjeciach macie rozbieznosc w pomiarach miedzy np glowka a nozka? chodzi mi o rozbieznosc 3,4tyg. i co Wam na to lekarze mowia?

u nas pomiary z 16 lipca:
główka BPD na 30 tc 4 dzień
główka HC na 29 tc 5 dzień
brzuszek AC na 29 tc 2 dzień
kość udowa FL na 31 tc 6 dzień

Lekarz mówi, że jest OK i żeby w ogóle na to nie patrzeć, z pomiarów wychodzi, że ma długie nóżki i będzie długa a chuda :) bo udo wychodzi na połowę września a brzuszek na początek października dopiero.

Babydoll moja ginka mowi ze 2,5 cm to jest jeszcze norma:) zwlaszcza w 33 tygodniu, wiec pewnie bardziej chodzilo o skurcze.

Ja 3 tygodnie temu dowiedzialam sie ze moja szyjka ma juz tylko 2,2 cm na szczescie i co najwazniejsze zamknieta (wczesniej przez jakies 6,7 tygodni trzymala fason dlugosc prawie 3 cm) ginka kazala sie oszczedzac ale bez przesady bo wg niej tragedii nie ma 35 tc jest juz w miare bezpieczny. Takze za tydzien bede nieco spokojniejsza.
Jutro sprawdzimy czy cos sie zmienilo (oby jeszcze nie!).

Takze prosze dopisac mnie do listy - 24.07 godz 20:00

Hej ho:-)jestem w domku:)
Wyszłam i od razu mi lepiej i głowa az przestała bolec:tak:
Cisnienie nadal w normie,z dzidziem ok,no moze tylko nie jestem dumna ze swojej szyjki bo ma 1,5 cm,czyli w 4 tyg o 1,5 cm mniej,mam nadzieje tylko ze pozostałe 1,5cm tez sie utrzyma kolejne 4 tyg.Dzis miałam miec wizyte ale juz nie jade,zapisze sie moze za tydzien niech mnie pooglada,zleci badania które wypadałoby zrobic przed porodem jeszcze :tak:
Ach nie ma to jak w domu:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry