Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wybaczam ;-)LOTKA WYBACZ
Jumabe z paciorkowcem jest tak, ze rzy CC nie ma zagrożenia bo dziecko nie przechodzi przez Twoje drogi rodne, gdzie paciorkowiec się znajduje... ja mam paciorkowca w pierwszej ciaży panikowałam, miałam 4 antybiotyki, które i tak nic nie daly bo paciorek i tak byl i tak był.Więc większego sensu nie ma co brac antybiotyku skoro nie działają tak jak powinny...U mnie był jesczze ten problem, ze paciorkowiec jest bardzo wrażliwy na penicyliny i ampicylkinę a na obie grupy jestem uczulona... więc niebardzo mieli mi co dać. Najważniejsze to MIEĆ WPISANE W KARCIE CIAŻY, ZE MASZ PACIORKOWCA wtedy oni reagują od razu antybiotykiem. Ja mam w karcie ciąży wszystko, na co jestem uczulona, paciorek pewnie też wyjdzie chociaż wymaz będę miała robiony 31 lipca ale jakoś się nie łudzę, ze go już nie będzie.
Gorgusia i prawidłowo... u nas bylo tak, ze przez paciorkowca byliśmy 1 dobę dłużej w szpitalu na obserwacji ponieważ czekali, czy Sebek się nie zaraził paciorkiem -a musieli odczekać aż wyplucze się z organizmu dziecka antybiotyk...
także nie wiem czy dobrze sobie zamieniłam, zobaczymy na wizycie, największy plus jest taki, że mówi po polsku, i gabinet ma 500m ode mnie:-)
juz dopisuję