reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Aj aj chciałam odpisać MONALIZIE i co?zapomniałam:/

Kochana idź do innego gina skonsultuj to bo jednak nie za dobrze z tym cisnieniem i faktycznie przez to moze córcia byc mniejsza...

Patrysia i Risia ale ja nigdy nie mialam problemow z cisnieniem i nawet sie dobrze czuje, ani mnie glowa nie boli ani nie czuje sie pobudzona albo oslabiona.Pojde zmierzyc cisnienie innym urzadzeniem i zobaczymy co wykaze. Jak wieczorem bedzie to samo to sie przejade na ta izbe przyjec. Dzieki dziewczyny...

monaliza mnie tez glowa nie bolala przy cisnieniu 200/110, dobrze sie czulam i wczesniej nie mialam z tym problemow, moja mala przy przyjeciu do szpitala wazyla w 30 tyg 3 dniu 1280 g i nic nie mowili ze za mala pytalam sie nawet powiedziala ze przecietna i ze dziecko dopiero po 30 tc zaczyna dopiero szybko przybierac wiec poki co sie nie martwic z wynikow wyczytalam ze ma brzuszek mniejszy ale tam jest tolerancja +/- 21 dni wiec sie nie martw na zapas:*co do cisnienia to nie jest ono normalne tym bardziej w ciazy nie powinno sie takiego ignorowac powinna Cie posadzic i gdzies za 30 min zmierzyc ponownie, jesli masz aparat do pomiaru w domku to sobie zmierz gdyby nadal bylo podwyzszone jedz do szpitala ja wlasnie to przeszlam i tak mnie w szpitalu nastraszyli co by bylo gdybym nie zareagowala ze teraz bede kazda przestrzegac...takze ze spokojem ale zmierz sobie od czasu do czasu...co do cen za wizyte no comment niestety :/ daj znac jak wynik cisnienia ...

&&&&&&&&&&&&& za Mamuski dzis wizytujace:)

Monaliza ale wcale nie musisz mieć objawów wysokiego ciśnienia... ja w poprzedniej ciązy miałam pod koniec wysokie ciśnienie 140/100 a czulam się rewelacyjnie...

reklama
gratki udanych wizyt :)

Monaliza ja tez nigdy nie mialam problemow z sercem ani cisnieniem i co? nie dosc ze nadcisnienie mam teraz to i tachykardie. idz lepiej to skonsultuj zamiast czytac w necie co sie moze stac albo jakie to ma skutki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry