reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Doti tak tak :) szczególnie, ze jestem uczulona na dwie grupy antybiotyków na ktore paciorek jest wrażliwy :tak: i już jak bylamw ciaży z Sebciem to był problem jaki antybiotyk podać:tak:

stokrotka oj to ta ginka dziwna ze nie zareagowala na uplawy:/ zycze zeby szybko sie udalo wygonic to dziadostwo a co dostalas na tego grzyba? &&&&& za piatkowa wizyte oby sie wszystko poprawilo:* ale Ty masz roznice miedzy terminami- miesiac -masakra hehe tzn niby ten z OM jest wazniejszy i na Niego patrza w szpitalu takze w razie "W" badz gotowa:*

Risia mam nadzieje ze sie zgra jakos tak zawsze razniej i juz sie przyzwyczailam do "wspolnego" wizytowania:)super ze brak paciorka u mnie tez chociaz to na pocieszenie tego skaczacego cisnienia

malenstwo oby wyniki byly ok

Kasia P-P super wiesci ogromne gratki.....jak widac do konca nic nie wiadomo obysmy wszystkie tylko takie dobre wiesci juz do konca slyszaly:*

dostałam antybiotyk Pimafucin
w kwestii lekarza to ten nowy słowem się nie odezwał w kwestii rożnicy terminów, ja wiem ,że to duży rozstrzał, ale co poradzę :no: no i nie mam zamiaru rodzić według OM ;-) niech sobie junior jeszcze zaczeka :tak: nie ma się do czego spieszyć :-D

w kwestii lekarza to ten nowy słowem się nie odezwał w kwestii rożnicy terminów, ja wiem ,że to duży rozstrzał, ale co poradzę :no: no i nie mam zamiaru rodzić według OM ;-) niech sobie junior jeszcze zaczeka :tak: nie ma się do czego spieszyć :-D

tez bralam ale jakos specjalnie nie pomogl. otworzyc to cholerstwo strasznie ciezko, paznokcie polamalam ;/. w kwestii rozstrzalu myslalam ze tylko ja taka 'podzielona' :P

ja tez po szpitalu dostalam Pimafucin bo jakies bakterzysko sie przyplatalo, kazali aplikowac 1 na tydzien do konca ciazy i poki co po 4 tyg jest oki ale zapobiegawczo biore takze licze ze i Tobie pomoze:)

tez bralam ale jakos specjalnie nie pomogl. otworzyc to cholerstwo strasznie ciezko, paznokcie polamalam ;/. w kwestii rozstrzalu myslalam ze tylko ja taka 'podzielona' :P

ja zawsze przy aplikowaniu mialam przy sobie nozyczki bo rzeczywiscie otworzyc to opakowanie to nielada wyczyn:P

reklama
Risia, malenstwo i reszta za jutrzejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
my tez jutro wizytujemy i prosimy o mocne kciuki zebysmy grzecznie do domku wrocily bo do szpitala Nam nie spieszno a wiem ze Wasze kciuki dzialaja cuda :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry