Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziekuje :*
wiesci dobreszyjka dluga i zamknieta, posluchalismy tetna Malego, ktory sie chyba na mnie obrazil za cos bo w ogole nie chce wspolpracowac ostatnio ;/ wyniki badan tez w miare dobre. dostalam skierowanie na paciorka, hiv, hbs i mocz. doktorek nie przewiduje zeby sie cos dzialo przed terminem lub jeszcze wczesniej ale kazal troszke wiecej odpoczywac i przyjsc jakby sie cos dzialo. nastepna wizyta za 3tyg czyli 3 wrzesnia o 11:00
&&& za kolejne wizyty![]()
Hej hej ja dziś wróciłam ze szpitala - z tzw kategoryzacji na cc Było miło a Pan Ordynator miło rozgadany odpowiadał na wszystkie nasze pytania. Termin cc ustalił na 12.09 a dzień przed mam zgłosić się na badania kazał zrobić badanie na krzepliwość krwi (aptt) jakoś wcześniej przed wrześniem bo powiedział ze jak zacznie sie poród i będę lecieć na cięcie to może nie być czasu na to badanie a anestezjolodzy ponoć bardzo potrzebują tego badania.
aha no i właśnie powiedział ze na termin usg to oni w szpitalu w ogóle nie patrzą ..
Ogólnie pozytywnie :-) na oddziale jest remont - wiertarki, młoty, stukanie itp znając nasze szczęście remont będzie w pełni jak będę rodzic śmialiśmy sie z mężem że nasz Krzyś to moze być jedyne spokojnie śpiące dziecko w tych warunkach bo u nas w domu to non stop coś od maja
Kciuki za wsze wizyty i pozytywne wyniki !!!
a mi anestezjolog powiedział, że i tak nie biorą pod uwagę wcześniejszych badań krwi i na krzepliwość, bo robią po przyjęciu do szpitala

bylam dziś u ginka i okazało się,że mam mega grzybicę
, której to moja poprzednia ginka "nie zauważyła"
ja jej wspominałam o upławach, ale według niej wszystko było ok ....nie mam też innych objawów jak świąd czy pieczenie...
i zakaz golenia się
zakaz sexu do porodu 

nawet nie spytał czy czuje ruchy 

moja koleżanka w innym szpitalu też miała 2 tygodnie przed terminem 
, że wszystkie badania musisz już mieć ze sobą