reklama

Wrześniówki u lekarza.

dziekuje :*

wiesci dobre :) szyjka dluga i zamknieta, posluchalismy tetna Malego, ktory sie chyba na mnie obrazil za cos bo w ogole nie chce wspolpracowac ostatnio ;/ wyniki badan tez w miare dobre. dostalam skierowanie na paciorka, hiv, hbs i mocz. doktorek nie przewiduje zeby sie cos dzialo przed terminem lub jeszcze wczesniej ale kazal troszke wiecej odpoczywac i przyjsc jakby sie cos dzialo. nastepna wizyta za 3tyg czyli 3 wrzesnia o 11:00 :)

&&& za kolejne wizyty ;)

reklama
tez sie ciesze :) tylko w koncu juz nie wiem ile moja ciaza ma, u doktorka wychodzi juz 35tc z usg i tego kolka takiego. a z usg ktore robilam 8 sierpnia 33 tc. to ile w koncu? bo sie juz pogubilam. ale zostawiam tak jak jest.

tez sie ciesze :) tylko w koncu juz nie wiem ile moja ciaza ma, u doktorka wychodzi juz 35tc z usg i tego kolka takiego. a z usg ktore robilam 8 sierpnia 33 tc. to ile w koncu? bo sie juz pogubilam. ale zostawiam tak jak jest.
gratuluje wizyty :-)
to z kółka, to lekarz patrzy wg OM i ten termin jest glownie brany pod uwage. te z usg to sa raczej orientacyjne, porownuje sie jak dziecko rosnie itp...

Hej hej ja dziś wróciłam ze szpitala - z tzw kategoryzacji na cc Było miło a Pan Ordynator miło rozgadany odpowiadał na wszystkie nasze pytania. Termin cc ustalił na 12.09 a dzień przed mam zgłosić się na badania kazał zrobić badanie na krzepliwość krwi (aptt) jakoś wcześniej przed wrześniem bo powiedział ze jak zacznie sie poród i będę lecieć na cięcie to może nie być czasu na to badanie a anestezjolodzy ponoć bardzo potrzebują tego badania.

aha no i właśnie powiedział ze na termin usg to oni w szpitalu w ogóle nie patrzą ..
Ogólnie pozytywnie :-) na oddziale jest remont - wiertarki, młoty, stukanie itp znając nasze szczęście remont będzie w pełni jak będę rodzic śmialiśmy sie z mężem że nasz Krzyś to moze być jedyne spokojnie śpiące dziecko w tych warunkach bo u nas w domu to non stop coś od maja

Kciuki za wsze wizyty i pozytywne wyniki !!!

Martusia gratuluję wizyty:):) ogólnie powiem Ci tak u mnie patrzą na termin wg om, a urodziłam wg terminu z usg, ale z tego w 12 tc:tak: wtedy pokazal mi dokladnie. I ja teraz np też mam masakrę bo wg OM termin mam na 13...wg owulacji na 15, wg usg z 12 tc mam na 11 września a wg usg obecnego na 6 września :-D

Merlin no to super, że wiesz już na czym stoisz:):)

gratuluję udanych wizyt.

u mnie z OM to na 1 październik a z USGw lipcu na 3 październik a z USG w kwietniu na ok 29 wrzesnia. wiec sama nie wiem też.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry