reklama

Wrześniówki u lekarza.

Hej kochane:)

Bylo niespodziewanie genetyczne USG bo dzidzius nadrobil i jest taki jak wg OM.
Wszystko w jak najlepszym porzoadku. Jest juz taki duzy, pierwszy raz widzial go tata i byl w szoku :)
Niestety nie mam zdjecia bo mam nowego gina i nie wiedzialam ze trzeba poprosic...ale to nic wazne ze z dzidziusiem wszystko ok :)

Dziekuje za trzymanie kciukow:)

reklama
Gratuluję wszystkich udanych wizyt:tak:
Ja mam jutro o 10. Strasznie się denerwuję...
Mam kiepskie wyniki i problem z netem, więc w zasadzie w wpadłam tylko powiedzieć, co się mniej więcej dzieje.
Hemoglobina spada na łeb na szyję, potas za niski, w moczu "liczne szczawiany wapnia (kamica). Dziś robiłam powtórkę wyników, będą na jutro, jeśli potwierdzą pierwsze (??? po kiego groma to robić jeszcze raz w tak małym odstępie czasu), to do szpitala w piątek...
Czuję się słabo, na pobieraniu krwi im dziś zemdlałam (wiedziałam, co robię zabierając Lubego ze sobą). Pobolewa mnie brzuch. Powinnam leżeć i odpoczywać.... ale się nie da...
hm nieciekawie, mam nadzieję że jednak nie trafisz do szpitala i że wyniki będą coraz lepsze...

aż się boję jak czytam że 12 tyg mogę się dowiedzieć że to chłopak :)
heh a to dlaczego? wolisz dziewuszkę? :-)

to w 12tc lekarz moze juz stwierdzic plec?
tak podobno może, chociaż mój mały ancymon trzymał nas w niepewności aż do 26tc:eek: bo tak się ciągle wiercił że nie dało się podejrzeć...( aha w 18tc był dziewczynką;)

Pajkaa...moj lekarz jest certyfikowanym diagnostą usg,więc może też za tydzień się dowiem czegoś ciekawego :) sprzęt też ma super. Nie mogę się doczekać! Będę wtedy w 13tyg. Czekam z niecierpliwością na relacje z wizyt!

no moja powiedziała mi w 12 tc, ze praqwdopodobnie bedzie synek, ale zebym sie nie nastawuiała tak na 100% a potem to juz siuraczka bylo widać w 19 tc:)

Hej kochane:)

Bylo niespodziewanie genetyczne USG bo dzidzius nadrobil i jest taki jak wg OM.
Wszystko w jak najlepszym porzoadku. Jest juz taki duzy, pierwszy raz widzial go tata i byl w szoku :)
Niestety nie mam zdjecia bo mam nowego gina i nie wiedzialam ze trzeba poprosic...ale to nic wazne ze z dzidziusiem wszystko ok :)

Dziekuje za trzymanie kciukow:)

gratuluję :)
ja mimo tego, ze mam już synka nie mam "parcia' na córeczkę , może być drugi synek bede szczesliwa jak donosze i urodze bez problemów:) a co to nie jest ważne:)

Mi się marzy dla odmiany córcia(z tędy takowy suwaczek)mam już dwa urwiski...ale jak będzie trzeci to tez będe happy bo to w końcu moje malenstwo ;))no ale marzenie fajnie by było gdyby sie spełniło...

Amy gratulacje. Widzę, że trzymanie kciuków działa i same pozytywne wieści są :)))

Co do płci oglądałam niedawno na polsat cafe program o kobietach co mają kilku synów i strasznie chcą mieć córkę. Decydują się na zapłodnienia in vitro z selekcją plemników wg płci, jedna jak urodziła 5 syna wpadła w depresję - no niezwykłe historie. Nigdy nie przypuszczałabym, że dla niektórych kobiet płeć dziecka może być aż tak ważna.

Nie no tak to nie aż takiego parcia :000 to nie mam...mi się tylko tak marzy bo jednak mam już dwóch synków(kto nie am ten nie zrozumie)ale jak pisałam tego i trzeciego przyjmiemy z ogromnym sercem ;))

ten strach to tak w przenośni :)
chciałabym dziewczynkę i jeżeli tak będzie to na bank będę płakać ze szczęścia ale jak będzie chłopczyk to też radość będzie bo i tak będę miała jedno dziecko nie 2 więc różnica ogromna mając już bliźniaki :)

a oto moje wyniki krwi
cytomegalia IgG 0,4
IgM 0.16
ujemny
Toxo
IgG 39,4
IgM 0,500

a i RDW mam podwyższone
czy któraś tak ma ?

Lekarz powiedział że jest ok
ale czy na pewno?

Ostatnia edycja: