reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
aaa zapomnialam o najwazniejszym:) dostalismy pozwolenie na przytulanki :)))))) delikatne tak ginek smiesznie tlumaczyl emkowi ze malo si etam ni eposikalam ze smiechu :) heheh :)

Dziewczynki mam pytanie do Was , bo po tym krwotoku biorę duphaston i No-spę 3 x dziennie, co sprawia , że strasznie (a od dwóch dni to okrutnie) boli mnie żołądek , przez co nie mam wogóle apetytu i niewiele jem. Zastanawiam się , czy lekarz może mi zlecić luteinę dopochwowo , żeby odciążyć trochę ten żołądek? Wizytę mam w środę , ale nie wiem czy luteina i dupek mają identyczne składy, więc nie chciałabym się ośmieszyć przed doktorem taką propozycją. Wiem tylko , że jak leżałam w szpitalu i zabrakło im dupka to dali mi lutkę .

Alebur ja brałam dupka, ale chyba jest tak, że bierze się jedno, albo drugie. Zapytaj się, może Ci doktor wymieni, chociaż mój doktorek mówił, że lepszy dupek. A z tą nospą, to kazał cały czas brać? bo mój powiedział, że tylko wtedy jak będzie mnie brzuch bolał. Ja brałam 1 tak profilaktycznie, może za dużo tej nospy bierzesz?

w środę wszystkiego się dowiem , po krwotoku i szpitalu miałam brać 3xdziennie , ale może mi zmniejszy, tylko kilka dni ostatnio brałam po 2 x 1 , ale brzuch mnie wtedy pobolewał i wróciłam do 3 x 1

Maja super, ze wszystko ok gratuluję mam nadzieje, ze to samo uslysz,ę w piątek...

Alebur moja zmieniła mi z lutki na dupka wiec chyba mozna...bierz jakieś leki osłonowe na żolądek albo jogurty naturalne przed lekami

Nadrabiam z czytaniem, więc wybaczcie, że nie imiennie, ale gratuluję wszystkim, którzy usłyszeli dobre wieści :-)
I 3mam kciuki za wizyty w najbliższych dniach:tak:

reklama
Do góry