• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wrześniówki u lekarza.

U nas wszystkie organy książkowe, przepływy również, dzieciątko bardzo ruchliwe, troszkę nie chciało współpracować, co między nóżkami nie pokazało :laugh2:

EDIT: Zapomniałam dodać, że wczoraj w końcu został zdiagnozowany mój kaszel i mam spazmę oskrzelową, dostałam leki do inhalacji i 4 razy dziennie czekają mnie wziewy, do tego leki na alergię doustne. Lekarz zabronił mi czytać ulotek i zapewnił, że wszystko co zapisał jest bezpieczne i dla mnie i przede wszystkim dla dziecka. Ufam mu w 100% i mam nadzieję, że ten kaszel minie. Póki co dostałam dawkę na 30 dni.

Ostatnia edycja:
reklama
Myślałam, ze mnie to nie dopadnie, ale niestety myliłam się. :crazy: Od kąd odeszły mi wszystkie objawy typu nudnosci, senność i zmęczenie, zaczełam sie martwić, że z dzidziem cos nie tak i schizuje teraz strasznie :-( Na szczescie za tydzień mam usg genetyczne u dr Antepowidz (Medicus Dublin) i mam nadzieje, że mnie ono uspokoi. Ale to w sumie jeszcze 8 dni oczekiwania w niepewności, więc chyba pójdę do GP chociaż serduszka posłuchać.... o masakraaaaa.... a myślałam, że będę podchodzić do ciąży ze zdrowymi zmysłami na każdym jej etapie :baffled:Jestem w 11tyg 5 dni ciąży.

Ostatnia edycja:
no Pajeczko gratulacje udanej wizyty, ciekawe czy płeć będzie się potwierdzać na kolejnych usg.

Lilianna zdrowiej szybciutko

Anusienka , myśl pozytywnie , musi być dobrze nie ma innej opcji , nie można się w naszym stanie dołować.

A tak na marginesie dziewczyny kiedy robi się to usg genetyczne? bo ja wizytę mam dopiero w 15 tygodniu , a lekarz nic nie wspominał o tym badaniu??

Liljana duużo zdrówka:)
Anusienka fajną dr wybrałas powinnaś byc zadowolona choć czasami zdazaja sie jej dziwne dni ale jak kazdemu z nas:) mi bardzo pomogla i bylam /jestem zadowolona z niej ,tylko genetyczne robiłam u innego lekarza bo tylko on mial wolny termin wtedy kiedy nam pasowalo i tez zadowloeni ,chyba najbardziej z calej trojki u ktorej zagoscilam w tej ciazy:)))
no ja nie wytrzymałam do czwartku:( wczoraj bylismy na emergency , najpierw zaczely mnie bolec zebra a pzoniej kuło mnie pod łopatka tak strasznie no i sie polozylam zasnelam i obudzil mnie straszny bol po boku brzucha takie skurcze wiec pojechalismy do szpitala ,naszczescie z dzidzilkiem wsio jest super urósł 2cm w tydz -jak tak nadal bedzie to bedę mamą wielkoluda:)heheh żartuje:)ale mam ostre zapalenie pecherza :( widzisz Pajeczko dopadlo mnie przez glupote:( choc naprawde ostatnio żłopałam wode jak wielbład nawet emek nie dowierzał , no nic antyiotyk dostałam i teraz leze w lozku znowu bo mam meeega mdlosci od tej bakterii i bole glowy :( wiec nei doczekalam do czwartku :) ale nas znowu nastraszyl ten nasz maluch !!!lekarka wlacza usg i ... nie widac serduszka ani si enie rusza , za chwile łaskawie poruszył stopą i serducho sie pokazalo ,ale jest taaaaki leniwy wcale sie nie rusza nie skacze nie bryka chyba weszlo mu w nawyk mamusiowe leńistwo:))) albo pożadny jest i spi o 22 :) no nic najwazniejsze ze jest wsio oki :)

reklama
maja- całe szczęscie,że z Maluszkiem ok, ale teraz zadbaj o siebie, bo z Tobą też powinno być wszystko w porządku. Po trzech dawkach powinnaś widzieć poprawę. Póki co odpoczywaj Kochana!
Ja wizytę mam za dwa tygodnie dopiero... mam takie uczucie ciężkości w dole brzucha. Macie może coś podobnego? Wczoraj nawet jak nacisnęłam delikatnie nad spojeniem to bolało...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry