reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ja się rozchorowałam na całego. Leżę w łóżku z gorączką, jestem słaba jak mucha, mąż w pracy, a Oskarek się zakęcił i od wczoraj ciągle płacze, nie wiem co mu jest. Wypadałoby go ciągle nosić..a ja naprawdę nie mam siły :no::-(

Kurcze, właśnie zmierzyłam temperaturę i mam 38,9. Bez sensu, czuję się OKRRROPNIE. A lekarz kazał mi się leczyć scorbolamidem i herbatą z cytryną...

Doti życzę zdrówka!!!! :-)

A ja już posprzątałam :-D i jako wyrodna synowa i żona wygoniłam swoich na świąteczne zakupy mają liste do samej ziemi co kupić :-p:-D

[B pisze:
gabids;[/b]2130760]Kina super w koncu Carmen znalazla sie w dobrych rekach no i te lasery napewno pomoga wygoic ranke i zmniejszyc blizny.A jak tam Twoja rehabilitacja?:baffled:

:-D:-D:-D:-D rehabilitacja w miejscu bo czekam na skierowanie, a idz ja nie bede sobie niczego wkladac, chorzy sa chyba. Jak sie boja ciac to pies ich chap. W sierpniu jedziemy do Polski W KONCU!!! i dam sie pociac chyba tam, niech mnie na nowo zszyja. No a u Carmeny jak nic sie nie dzialo to teraz nawal juz mamy w przyszlym tygodniu wizyte nastepna takze super, nawet nie wiecie jak sie ciesze. W ogole to dzieki Wam kobitki bo mialam komu wylac zale i nerwy odnosnie tej jej nozki. Aha Atru ja Cie podziwiam Ty to masz leb (bez obrazy), ale pamietasz takie szczegoly czasem, chodzi mi o zeszly tydzien jak odpisywalas mi na cos i o porodzie jeszcze wspomnialas, zeby pamietac kto jaki mial porod...
Etka suchaj pokazywalam niedawno mojemu J. Bartusia i jego kosi i Carmena tak sie zaczela chichrac, ze sie smielismy i z filmiku i z niej. No i moj J. do niej mowi ''a co to Bartus to twoj chlopak?'' a ta wziela pieluche i sobie twarz przykryla. no mowie Wam jakby zrozumiala i sie zawstydzila. Wiem, ze nie rozumie, a przykrywanie sie to jej ostatnio ulubiona zabawa, ale swietnie to wyszlo.
Atru niech Tymek wraca do zdrowia!
Majandra dobrze, ze nic sie nie stalo!
hruda my mamy polski kosciol i idziemy swiecic, poza tym gdzies wczesniej pisalas, ze twarogu nie dostaniesz, w polskim sklepie tez nie macie? juz w tych polskich jest wszystko.

Kina - wiem, wiem...i tak sie nawet na spacerze zastanawilam co ja tak cieta na ten kraj jestem? no dziwny ale w zasadzie wszedzie jest inaczej a ja lubie niespodzianki i nowosci..ale to pewnie dlatego ze UK kojarzy mi sie z krajem wygnanczym mojego J, tesknota i mam uraz...ale co tam w polskich sklepach...nawet polka w Tesco jest z polskimi produktami:tak::-)
Aaaa wiecie co zauważyłam, że kupka Kuby po glutenie jest o wiele fajniejsza :)
tez to zauwazylam!
a w tescie ososbowosci wyszlo mi CHOLERYK!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio nie mam czasu na forum,nie moge nadrobic co napisalyscie.Wzielam sie za gruntowne swiateczne porzadki.Powyrzucalam z domu niepotrzebne graty,poprzebieralam i poukladalam nasze ubrania w szafach.Teraz przymierzam sie do gotowania swiatecznych przysmakow.Mam ochote na pasztet wlasnej roboty.

A zaraz wychodzimy z mala do szpitala.Czekalysmy miesiac na wizyte u pediatry bo Andzelka od urodzenia ma takie dziwne odglosy przy oddychaniu tak jakby charczenie i dopiero niedawno znalazl sie przytomny lekarz i przepisal skierowanie.
Zobaczymy co powiedza mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:tak:

reklama
Nie wiem jakie to testy ale raczej nie profesjonalne (przynajmniej ja nie znam takich skal). Jak kazdy chyba studeny psychologii zostalam przetestowana wszystkimi mozliwymi testami i czasami mialam juz tego dosc ( zwlaszcza po wypelnieniu 20 kartki):eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry