reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Asiu co do zwierzania to ja jestem raczej otwartą osobą, która może rozmawiać o wszystkim o pogodzie, o seksie o swoich problemach. Mam do swojej osoby dystans i staram się umieć śmiać z siebie to mi bardzo pomaga w życiu.

Niestety jestem też baaardzo naiwna :/ co zawsze się na mnie mści. Za bardzo ufam ludziom choć tyle razy się na nich zawiodłam

No i widzę że się wszystkie gdzieś ulotniły:baffled: Czyżbyście sprzątały:happy: Ja odmrażam lodówkę,jak Bartek pójdzie spać.....to zabiorę się za kuchnię :happy:

Tak poza tym mamy drugiego ząbka i tym razem nawet nie wiem kiedy on nawet wyszedł :baffled:

Luandzia mam już gratulować????

Idę posprzątać co nie co,a tak mi się nie chce:no::wściekła/y:

a my idziemy dzisiaj na szczepienie... juz sie boje, chociaz poprzednio piotrus nawet nie pisnal. zobaczymy jak bedzie dzisiaj.
zapomnialam wam napisac, ze w zeszlym tygodniu zaczelam kuracje antycellulitowa. tzn. nie zebym miala, bo przeciez nawet nie wiem co to jest :-D, ale tak profilaktycznie :-D:-D:-D. kuracja wyprobowana, wiec wiem, ze na pewno skuteczna.
lece cos jeszcze poczytac i zbieram sie powolutku. poczekam tylko az sie piotrus obudzi (spi na balkonie juz 40 minut).

czesc Baby.
Ale jestem niewyspana. MOglabym nawet na klawiaturze kimnac.

Luandzia, a zastanawialam sie niedawno, ktora z nas zajdzie znow w ciaze jako pierwsza :) Cichutko trzymam kciuki.
Izabela, na pewno bedzie dobrze. A co do skorki, to Ci zazdroszcze.. Chociaz mi po ciazy sie zmniejszyla.. Ja teraz mam kulke z oriflame na to.. A jaka jest twoja kuracja, bo mnie zaintrygowalas...

Asia, milego sprzatania...no i wyjscia.

Etka, gratuluje zabka drugiego! No to super, ze bez marudzenia sie obeszlo! Ktory wyszedl?

Kasiu, ja tez jestem naiwna...wrecz glupio naiwna. Ostatnio robilam sobie test i wyszlo mi w ogole... ze mam artystyczna dusze, jjestem ekstrawertyczka...i takie tam..

Carioca, powiedz Stasiowi, ze jesli nie da Ci popisac to mu nie zmienisz pieluchy:P A tak na powaznie, to Olaf tez mi sie budzil dzisiaj...

Justyna, mi sie nie chce sprzatac, nie chcialo nigdy..i nie bedzie:P Obojetnie od metrazu!

Tygrysku, napisz jak w robocie prosze. I siurek nocny dobrze wiem gdzie ma siusiac;)

Luandzia, to dawaj znać jak tam sprawy się mają :-) Trzymam kciuki :-)
Na basen jesteśmy wpisani na 6 kwietnia. Pójdziemy na pierwsze zajęcia i zobaczymy, może się Oskarek przekona.

Etka, ale się wzięłaś za sprzątanie :-) Zresztą widzę że szał porządków trwa nie tylko u ciebie.

Kasia, ja też mogę o sobie powiedzieć że jestem naiwna i czasami strasznie łatwowierna. Z tą łatwowiernością to jest dziwne, bo przechodzę z jednej skrajności w drugą: jak postanawiam nie być łatwowierna to staję się strasznie sceptyczna. Nie umiem wyśrodkować.

Ja się rozchorowałam na całego. Leżę w łóżku z gorączką, jestem słaba jak mucha, mąż w pracy, a Oskarek się zakęcił i od wczoraj ciągle płacze, nie wiem co mu jest. Wypadałoby go ciągle nosić..a ja naprawdę nie mam siły :no::-(

Witam moje drogie Panie
Widze ze wiosenne porzadki zaczynaja mobilizowac nawet najbardzie leniwe dusze;-)...Wszystkim pracusiom zycze podwojnych sil !!!!
Blimka - oj przykro ze masz chandre...odzwyczailas sie moze od tej cale zgrai a w Dublinie jestes samodzielna i nikt ci w kasze nie dmucha...ale wykorzystaj ten moment ze mozesz polatac po kominkach..a Dawidek bedzie w dobrych rekach:tak::-)...a to cos dla ciebie na poprawe humoru YouTube - BONO & THE EDGE (U2):GROUND BENEATH HER FEET.St Patricks Day ( bo wczoraj byl dzien sw Patryka...)
Nuska, Atru - jak chlopaki sie maja? cholerna epoidemia oskrzelowa...:wściekła/y::wściekła/y:
Luandzia - no to czekamy na wiesci
Harsh - co to za test? przeslij linka plizzz...naiwnosc to moja druga twarz..ale wiecie co? nie mam zamiaru jej sie wyrzec, bo uwazam ze to szlachetna cecha...a czasach gdzie poplaca byc cwanym i przebieglym bardzo rzadko o czlowieka z wolna i otwarta dusza - przyjacielska po prostu
A w tym calym ferworze wyjazdu, ogonow;-) i waznych dezyzji zapomnialam wam powiedziec ze Stachu juz spi w swoim pokoiku..i to dosc daleko od sypialni rodzicow...ale slysze jego jeki jak wola rano o mleko...taki kolejny etap samodzielnosci!!!

reklama
Witam Was Kobitki!!!
Znowu mam zaległości a to raptem dwa dni niecałe minęly...ale Wy potraficie!!!!
Ja tez utkwiłam głęboko w szale porządków, juz mam dość....
Malutki zasnął tak wiec mam chwilkę czasu na przerwę z kawusią i Wami...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry