reklama

Wrześniówkowe mamy

Luandzia, ja też mam już za sobą jeden nieudany teścik ciążowy :-) Drugi czeka w szafce. W sumie za bardzo nie wiem kiedy mam je robić, bo wciąż nie dostałam @ i teoretycznie mogę nie dostać :-D No to zrobię za jakiś czas profilaktycznie.

Dzięki kochane za życzenia zdrowia. Już trochę się czuję lepiej. A do tego P już w domu, zajmuje się Oskarkiem, był na zakupach i do tego gotuje rosołek i drugie danie :laugh2:

Przeczytałam dzisiaj w Twoim Stylu artykuł o życiu bez telewizora. Idea fajna, ale w moim domu chyba niestety niewykonalna. Jak to zasugerowałam P to stwierdził, że może warto by spróbować bez internetu:eek::eek: No i tak to idea się rozbiła o rzeczywistość...

Luandzia to życze udanego drugiego teściku :-)

A co do życia bez telewizora to choć teraz bez niego ani rusz bo Kuba UWIELBIA patrzec się w tv, gonie R aby nie pozwalał mu patrzeć, ale małemu chce się kark skręcić za nim i chyba takie życie by było marne w skutki choć mnie się osobiście bardzo podoba. Podobnie jak życie bez komputera lub baaardzo ograniczonych ilościach. Biję się w piersi, że sama teraz bardzo dużo czasu spedzam przed kompem i na necie, ale serio generalnie to tylko o komp się żremy z R. On normalnie jak przyjdzie z pracy to od razu go włancza :crazy: czasem mam dość.

Witam wszystkie!!!

Ja juz dzis w duzo lepszym humorze, chyba dlatego, ze zajasnialo slonce, odrazu lepiej na duszy :)
Cale szczescie, ze w Irlandii nie ma bzika na punkcie Wielkanocy. Dla nich to PRAWIE dzien jak codzien. Ja jako tako posprzatalam. Wiecie, ze nawet kartek jeszcze nie kupilam i nie wyslalam do nikogo? Ale beda baty od rodziny i przyjaciol! W niedziele zjemy tylko jakis zurek z biala kielbaska i jajcem i zrobie jakas salatke i cos ze sledzi. Bedziemy sami, tylko ja, M i Amanda, wiec po co sie wysilac. A potem idziemy do cyrku :):):):)

Wstyd się przyznać, ale ja też jeszcze nie wysłałam. Cieszę się, że dziś masz lepszy humor!!! :-)

reklama
i podaje małej z HIPP owoce &jogurt mówię wam rewelka smaczne i mała wcina z apetytem no poza morelami z bananem ale jaogody i jabłko i truskawki i mality są ok, no i od 6 miesiąca tzn po
Ja tez juz wczesniej widzialam te sloiczki z jogurtem ale u mnie odpada przez skaze
a jak mysliie od kiedy moge malej sprobowac podawac takie sloiczki czy w ogole moge

Ja tez juz wczesniej widzialam te sloiczki z jogurtem ale u mnie odpada przez skaze
a jak mysliie od kiedy moge malej sprobowac podawac takie sloiczki czy w ogole moge

Wczoraj widziałam Indyka z warzywami dla Allergików :-)po 7 miesiącu z BoboVity.

podaje małej z HIPP owoce &jogurt mówię wam rewelka smaczne i mała wcina z apetytem no poza morelami z bananem ale jaogody i jabłko i truskawki i mality są ok, no i od 6 miesiąca tzn po

Ja też to raz dałam Kubusiowi :-D równiez mu bardzo smakowało podobnie jak kaszka ryżowa z jabłkiem i gruszką i kaszka manna z owocami :-D:tak:

Kasiu hanifka takie zeczy typu warzywa owoce mieko to je normalnie juz od dawna nie ma alergi na nic jedynie na mleko a ja pytalam o te sloiczi z jogurtem czy dla skazowow moga byc

a ja na moim zadupiu jeszcze tego nie widzialam..ale musze mamie powiedziec, zeby zamowila (pracuje w sklepie siostry) :P To moze jakos taniej bedzie..tylko, ze wtedy to cala mala palete :P

ahhhh.. Klavell.. i co, dalas rade otworzyc? bo jakby co, to tam nizej sa testy... ja sie wczoraj naglowilam, bo klikalam i klikalam..a tam nic nie wyskakiwalo..

Klavell a może próbujesz małej dać łyżeczke tego jogurtu z HiPP-a i poobserwujesz czy jest ok czy nie ma alergii.

Ja też przez chwile nie kumałam o co chodzi z tymi testami, ale przewinełam na dół a tam a ku ku testy :-);-)

Harsh ja mieszkam na wsi a te słoiczki Hippa to widziałam w tesco, intermarche a mi wczoraj znajoma kupiła w selgrosie to coś jak macro i są pakowane po 2 sztuki po 190g każdy więc jak będzie zamawiać na sklep to może minimum 2 sztuki chyba zamówić bo po tle sprzedają w selgrosie

klavell co do diety skazowców to zapytaj góru Atruviell bo ona ma w domku dużego skazowca ale coś mi się przypomina że podawała Kubie po roczku odrobinke rzeczy z mlekiem nie pamiętam dokładnie
ja bym na razie nie eksperemyntowała bo to nigdy nie wiadomo ale może odrobinka nie zaszkodzi a np reszte ty zjesz bo mówię ci ten deser jest pyszny

Ide zaraz spac bo padam na pysk Zuzka dzisiaj caly dzien albo placze albo wydaje jakies nieartykulowane dzwieki o amplitudzie nie do wytrzymania dla przecietnego czlowieka ( z radosci).Bylismy dzisiaj kupic nowy fotelik Zuzka nie ma jeszcze 9 kg ale jest taka dlugasna ze nie miescila sie w tym starym (ktorego zreszta serdecznie nienawidze wiec zamierzam bez zalu sprzedac go na allegro).

reklama
wiecie co wy już zmieniacie foteliki a ja pomiomo tego że Wiki jest taka duża jeszcze nie muszę bo mam stary model maxi cosi i jak porównywałam z tymi nowymi fotelikami tego typu to ten jest większy i mieści większe dziecko no a jak mała była maluśka to pomimo tego wkładu i jej gabarytów bałam się ją wozić w nim.
a większy też mam po Szymku ale tak jakoś nie pasuje mi bo ma zajechaną tapicerkę ale to nic jakoś prześmigamy
a tak wogóle to gdzie jesteście??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry