hruda
Fanka BB :)
ja jestem:-)
Ale mam pytanie do kolezanek z UK...sorki ze mecze ptaka
ale licze na wasze doswiadczenie...tym razem o oliwke do masazu. Jaka polecacie? bo ja widzialam tylko kosmetyki Johnsona a z tego co wiem one uczulaja..liczylam na Hippa ale tego tez brak:-(..wiec jaka polecacie? qrcze mimo stosowania tego mleka dla skazowcow ( za 34£!!!!!
;-)) Stas ma dalje te czerwone policzki...choc daje mu kaszke a on juz jest z jakims tam mlekiem bo bezmlecznych nie widzialam...oj jak nie urok to...
A moj J ma dzis urodziny i zaraz bedziemy swietowac - winko juz przygotowane wiec bedzie...przytulasnie
:-)
Ale mam pytanie do kolezanek z UK...sorki ze mecze ptaka
ale licze na wasze doswiadczenie...tym razem o oliwke do masazu. Jaka polecacie? bo ja widzialam tylko kosmetyki Johnsona a z tego co wiem one uczulaja..liczylam na Hippa ale tego tez brak:-(..wiec jaka polecacie? qrcze mimo stosowania tego mleka dla skazowcow ( za 34£!!!!!
;-)) Stas ma dalje te czerwone policzki...choc daje mu kaszke a on juz jest z jakims tam mlekiem bo bezmlecznych nie widzialam...oj jak nie urok to...A moj J ma dzis urodziny i zaraz bedziemy swietowac - winko juz przygotowane wiec bedzie...przytulasnie
:-)
Nadal się nie przekręca na plecki lub brzuszek, co mnie już trochę niepokoi. Lekarze uparcie twierdzą, że mam mu to pokazywać i go turlać i zakuma. Póki co jednak nie ma efektów. Wiem, że każde dziecko ma swoje tempo i rozwój przebiega skokowo, ale jakaś niecierpliwa jestem ;-)