reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
nuska- pytalam dzisiaj lekarki i ona powiedziala, ze niektore dzieci maja wlasnie z gaworzeniem problem. pytala czy mial robione badanie sluchu. troche sie zaniepokoilam ale potem dalam na luz bo piotrek slyszy na pewno (odwraca glowke jak go wolam, smieje sie jak spiewam, czasem potrafi sie wystraszyc jak ktos zaszelesci reklamowka!). tak wiec czekam i poki co na okraglo powtarzam mama mama... a on mi sie przyglada i parska ile sil w buzi. a potem sie smieje :-D.

Wyglada na to ze te piski sa typowe dla dzieci w tym wieku Zuzka jeszcze umie powiedziec ba ba ale zdecydowanie woli piszczec.
Hruda a jak umieszcze na youtubie to kazdy bedzie mogl to zobaczyc?

nuska- pytalam dzisiaj lekarki i ona powiedziala, ze niektore dzieci maja wlasnie z gaworzeniem problem. pytala czy mial robione badanie sluchu. troche sie zaniepokoilam ale potem dalam na luz bo piotrek slyszy na pewno (odwraca glowke jak go wolam, smieje sie jak spiewam, czasem potrafi sie wystraszyc jak ktos zaszelesci reklamowka!). tak wiec czekam i poki co na okraglo powtarzam mama mama... a on mi sie przyglada i parska ile sil w buzi. a potem sie smieje :-D.
Dokładnie u nas to samo ja do niego powiedz ma ma ma ma a on normalnie się ze mnie śmieje i dalej gada po swojemu :-)
A badanie słuchu miał robione w szpitalu Twój na pewno też bo to jedno z podstawowych badań zanim dziecko wypiszą ze szpitala.

czesc. Ogladalyscie dzis moze fakty o 19?

A pytam sie... bo tam bylo o mojej parafii dzis mowione, ba- nawet mojego proboszcza...
a chodzi o to, ze zabil sie pewien Pan. Mlody, cos kolo 30. Znajomy mojego ojca w sumie...
On nie byl po slubie, ale zyl z babka.. mial z nia dzieci...
I ksiadz..zakazal wniesc trumny do kosciola, argumentujac, ze on nie chodzil do kosciola... nawet nie chcieli odprawic nic na cmentarzu!
I wtedy pokazali mojego proboszcza, ktory tam kogos w ogole cucil na ulicy...a ten..ze on nie moze przyjac trumny i ze nie moze sie sprzeciwiac decyzji innego proboszcza (swoja droga oni sie niecierpia)...
I w ogole to ja mieszkam obok tamtego kosciola;)

Ale w Koninie to jest wielki szok, bo generalnie to byl dobry czlowiek, z typu tych co pomagaja wszystkim..
dobrze, ze rodzina nagrywala co oni wyrabiali...

wiem, ze mial robione badanie sluchu ale wiecie jak to czasem bywa- niby wszystko ok, a po czasie sie okazuje, ze jednak nie do konca.
luandzia- probowalam juz tez tata i dada i NIC!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry