reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Harsh - mnie to nie dziwi bo przeciez moj proboszcz - jak rozmawialam z nim na temat chrztu Stasia - odrzekl: ( uwaga cytat) 'ze skoro nie chodze do kosciola nie moge sie spodziewac pogrzebu koscielnego, od tego sa grabarze - bo jak my dla Kosciola tak Kosciol dla nas'...no coments:wściekła/y:

a i Wiki tez nie mówi dadadad wogóle to mało dzwięków takich typu dada wydaje raczej się śmieje tak w stylu chichrania i piszczy ale nie wiem co robi jak mnie nie ma i tu ubolewam bo co po nią pojade do mamy to tata brat (chrzestny małej0 i mama wszscy twierdzą że się z nią bawili i gadali itp.

a ja z kolei ubijam bialka:-D. jak bylam w ciazy i juz NIC nie mialam w domu a meza nie bylo i nie mial kto do sklepu zaleciec to byla to ostatnia deska ratunku. bardzo czesta zreszta :-p.

Kochane wpadlam sie was cos spytac...caly czas czekamy na pierwszy zabek. Ostatnio, od jakis 3 dni Nastka ma wypieki na policzkach - dodam ze napewno nie jest jej goraco) - i jak sie dotknie jej glowki to jest ciepla , ale jak mierze jej temp to jej nie ma bo albo wychodzi 36,7 czasem 37. Ale temp jej ciala napewno nie siega 37 bo caly czas jest zbyt "aktywna" a zeby temp byla zmierzona prawidlowo dziecko powinno byc lekko "wyciszone" . Powiedzcie mi czy to uczucie cieplej glowki i czerwone policzki moga byc od zabkow..moze w koncu ida, co ?
Oczywiscie gdy tylko sie uspokoi uczucie cieplej glowki znika....nigdy tego nie miala i sie martwie ze moze jest naziebiona :-(

co do księży to wierze że sa różni u nas stary proboszcz ma opory przed ochrzczeniem dziecka którego rodzice nie mają ślubu kościelnego jeszcze 1 dziecko ochrzci bo to może taki niewypał wpadka itp i pewnie rodzice żałują i nie moga być razem a jak już w rodzinie trafi się 2 dziecko to albo ślub kościelny albo wypad do innej wiochy ale się nie stresuje bo w parafii obok jest księżulo co za kase wszystko zrobi więc jakby co kiedyś było potrzeba to się do niego pójdzie ale raczej my to z Bogiem niż po za nim

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry