reklama

Wrześniówkowe mamy

hruda ja uzywalam oliwki Johnsona, ale znienawidzilam ta konsystencje, wiec przezucilam sie na normalne kremiki. Ale Amanda dobrze znosila ta oliweczke, pierwsze slysze, ze moga uczulac?! Wybor tu nie za duzy oliwek, szczerze to oprocz tej firmy nie znam innych. Ale kremow masz mnooooostwo, co sklep to jakas nowosc :)

reklama
ide ogarnąć w kuchni żebym jutro nie zarosła
i włącze sobie jakiś filmik na lapku poże coś w końcu obejrze a to Pachnidło coś mi się nie chce ściągnąć ale w sumie mam co oglądać

Blimka - oj przykro ze masz chandre...odzwyczailas sie moze od tej cale zgrai a w Dublinie jestes samodzielna i nikt ci w kasze nie dmucha...ale wykorzystaj ten moment ze mozesz polatac po kominkach..a Dawidek bedzie w dobrych rekach:tak::-)...a to cos dla ciebie na poprawe humoru YouTube - BONO & THE EDGE (U2):GROUND BENEATH HER FEET.St Patricks Day ( bo wczoraj byl dzien sw Patryka...)
Dzięki Hruda!! Kochana jesteś:) o dniu św. Patryka pamiętam niestety piosenki nie mogę posłuchać bo mam tutaj grata poskładanego dla mnie naprędce przez braci i nie mam głośników... ale nadrobię stratę po powrocie do mojego kochanego domku....:tak::cool2: już się nie mogę doczekać. Strasznie mi miło że się wysiliłaś żeby mnie pocieszyć DZIĘKUJĘ:unsure::elvis:
co do oliwki do masażu to ja bym poszła do pharmacy i zapytała o jakiś specyfik, ja widziałam kilka różnych ale nie pamiętam teraz nazw, na pewno coś mają, chociaż ja akurat używałam johnson&johnson ale potem przerzuciłam się na vaseline, rozgrzana w rękach była bardzo mięciutka a skórka małego świetnie nawilżona i głaciutka

Na poczatku pisalam ze ide spac a tu co...? Ale juz mi sie oczy zamykaja ,jeszcze tylko odrobina moich przemyslen.Bylam dzisiaj u kolezanki ktora bedzie rodzic we wtorek i ona byla w szoku ze ja jeszcze karmie mala, bo ona uwaza ze to obrzydliwe (karmienie i mleko) i oczywiscie nie ma zamiaru przystawic dziecka do piersi nawet po porodzie .Wiem ze kazdy ma wolna wole , czasami sa trudnosci , kobiety maja malo pokarmu i karmia sztucznym mlekiem ale jednak takie kategoryczne nie troche mnie szokuje (ale to moze ja jestem nie dzisiejsza) aaaaa i to nie jest tak ze jak poczuje instynkt , zobaczy corke to zmieni zdanie nie i koniec .Widzialam kiedys taki program o karmieniu piersia w Anglii byly m.in. sady na ulicy i wielu z respondentow mowilo ze kobiety ktore karmia sa odrazajace ...swiat chyba jednak troche stanal na glowie.

harsh- dopiero teraz doczytalam wczesniejsze posty... z tym cellulitem zartowalam! po ciazy wygladam jakby mi ktos skore wymial :wściekła/y:. niby waga sprzed ciazy ale...
zdaje sie carioca chciala wiedziec co robie: raz w tygodniu smaruje sie kawa wymieszana z oliwka (kawa rozpuszczona w wodziie i do tego oliwka) i owijam sie folia spozywcza na jakies 30 minut i raz smaruje sie blotkiem przeciwcellulitowym (polecam geomar- kosztuje ponad stowe ale mnie starcza na ok 2 miesiace) i tez owijam sie folia na ok. 30 min. do tego w obu przypadkach przed uzywam pillingu i po smaruje sie serum anty. dla bardziej systematycznych polecam serum codziennie wieczorem. u mnie dziala :tak:.

reklama
izabela - normalnie winszuje zaparcia!!! takie kawowe zabiegi to jest to! masz u mnie pluuuuusa (bom kosmetyczka:tak::-);-))
Blimka - no problemo malenka!..a przyznam ze nie szperalam specjalnie bo to moje objawienie na youtubie ostatnio..szkoda ze nie mozesz posluchac...la la la:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry