Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już nawet nie wspominam, że nie miałam innych objawów ciąży niż brak @, ale teraz ani żadnych zachcianek, ani jakoś specjalnie na zapachy nie jestem wyczulona, a powinnam choćby z tego względu, że wcześniej popalałam, co prawda nie wiele, ale zawsze, a jak sie rzuci to podobno wyostrza się i smak i zapach, a tu nic
A najciekawsze, że w ogóle nie mam ochoty na słodycze
A w sumie nigdy od nich nie stroniłam, więc jak macie ochotę na czekoladę to zapraszam, aż nadto nazbierało sie zapasów
A dołączyłam całkiem niedawno więc nie masz co się przejmować, tu są same fajne dziewczyny:-) Poza tym jestem z Gdyni więc my "sąsiadki"
, super. A jeśli to nie tajemnica to skąd dokładnie jesteś? Pytam z czystej ciekawości, bo ostatnio rozglądamy się za jakimś domkiem, bądź działką na obrzeżach miasta.
Co prawda nie cierpię pestek i zajadam te bezpestkowe, ale jadam codziennie, a zaparcia i tak mam potworne
Ale jakoś już przestałam się przejmować czy się spasę czy nie... najważniejsze, żeby maluszek był zdrowy, a dopiero potem jak już będzie z nami wezmę sie ostro za siebie:-)a co jesz Harsharani???
Ja dzisiaj kupiłam 3 kg winogron, bede sie nimi przeczyszczać bo sie boje ze sie upase od tej czekolady i bede wyglądać jak stodoła![]()

zartuje oczywiscie.. niestety skonczylo sie dzis tylko na kinder bueno ;-)Postaram się nie uciekać szczerze mówiąc to ja miał obawy czy mnie przyjmiecie bo Wy to już tu jesteście takie zadomowione;-) . Dziękuje za miłe przyjęcie:-)

na pewno nie...

Ale jakoś już przestałam się przejmować czy się spasę czy nie... najważniejsze, żeby maluszek był zdrowy, a dopiero potem jak już będzie z nami wezmę sie ostro za siebie:-)