30Agulka
Wrześniowe mamy'07
Carioca - jeszcze sam nie siada, ale za to raczkuje super do tyłu a do przodu pół metra. Moja córcia też nie raczkowała tylko od razu na nogi poszła. W wieku 10 m-cy juz sama chodziła. Takie są moje dzieci sprytne.
Co do chodzików to jestem - PRZECIWNA - takie jest moje zdanie.
Kasia - moje relacje z rodzeństwem męża jest SUPER, gorzej jest z moja bratową - TRAGEDIA. Chociaż szwagierki mieszkają dalej to je częściej widuje niż bratową, co mieszka tam gdzie my i nasze dzieci chodzą do tego samego przedszkola i nawet do tej samej grupy.
Noc mieliśmy ciężką, Adaś budził sie średnio co godzinę.
Dzis piękna pogoda, oby juz tak na zawsze zostało.P1030048_zmień rozmiary.JPG | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
Co do chodzików to jestem - PRZECIWNA - takie jest moje zdanie.
Kasia - moje relacje z rodzeństwem męża jest SUPER, gorzej jest z moja bratową - TRAGEDIA. Chociaż szwagierki mieszkają dalej to je częściej widuje niż bratową, co mieszka tam gdzie my i nasze dzieci chodzą do tego samego przedszkola i nawet do tej samej grupy.
Noc mieliśmy ciężką, Adaś budził sie średnio co godzinę.
Dzis piękna pogoda, oby juz tak na zawsze zostało.P1030048_zmień rozmiary.JPG | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

. Ale jutro idziemy do lekarza i mam nadzieje, że to tylko ząbki idą a nic poważniejszego. Pozdrawiam cieplutko. papa
tym bardziej, że Kuba również rwie się do chodzenia i cieszę się, że zaczyna raczkować. Co prawda do raczkowania jeszcze temu daleko, ale jakieś początki są.
a w szpitalu to tak jest niestety. W ciągu tych trzech dób jakie trzeba spędzić po porodzie na oddziale miałam dosyć. Trzaskanie wszystkim i wszędzie coś okropnego.
Cieplutko i tak pieknie słoneczko świeci!!!! Zaraz wlkeję zdjęcia ze spacerku.