reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!! ja wlaśnie wrócilam z imprezy , bylo super. Mateusz byl grzeczny, chodzil z rąk do rąk. Zostal wynoszony że ho ho, a chętnych do noszenia bylo sporo. JA troszkę odpoczelam , wypilam no i teraz ide spac bo widze że mój mąż usypia już na kanapie. :-)

reklama
Tygrysiatko próbowałam kiedyś tej diety, ale słyszałam o niej, że strasznie wyniszcza organizm :dry: poza tym nie wiem czy wytrwałabym te 13 dni. A schudnąć można nawet do 20 kg to w tak krótkim czasie wg mnie nie jest to zdrowe. Moja znajoma podczas tej diety schudła 15kg, póżniej jej to wszystko wróciło :sorry2:

A Kuba co prawda usnoł dopiero po 21, ale spał do 7 :-D kapiel była normalnie o 19 i wszystko było robione wg Naszego rytuału. Zobaczymy jak będzie dziś.

Mój Dziubek siedzi teraz na łózku i wtrania chrupka, ale słodko wygląda :laugh2: cała buzia oklejona chrupkiem.

Pozdrawiam i uciekam do mojego Skarba!!!

aaaa oglądacie może "Taniec z Gwiazdami"???

Witam dziewczyny

Kasia - okolica naprawde malownicza
Atru - to super wiadomosc, bardzo sie ciesze. W szpitalu faktycznie powinni sie bardziej liczyc z tymi najmniejszymi dziecmi, obyscie po prostu jak najszybciej szybko z niego wyszli i wysypiali sie w domu. Mam nadzieje, ze posiew kupki tez bedzie ok. Ale Tymek jest twardy facet, bo tyle tego rozwolnienia a i tak ładny przyrost zanotowal. Czekamy tu na Was.
Hruda - czyli Stasio ma juz dolne jedynki? A jak z wysypką na buzce?
Klaviel - moja mama mowi, ze im pozniej dziecko zabkuje tym mocniejsze ma zeby, niestety Stas dostal zabkow jako jedno z pierwszych wrzesniatek.

A ja zadowolona jestem z jedzenia tego mojego malego smakosza, mialam z nim zagwostke, bo nie chcial pic mleczka. Choc Humana SL jest smaczna, to jednak mam wrazenie ze woli Bebilon Sojowy i dzieki temu je przyzwoite porcje mleczka.

Hej Kasia kto wczoraj odpadł z Tańca... ? U nas DZIUBEK przestawił sie i wstał dzis o 6 a nie jak zwykle o 5. Jestem ciakawa jak bedzie dziś. My jeszcze nie mamy ani jednego ząbka, z niecierpliwoscia czekam na ten pierwszy, ale podobno im później tym sa lepsze. A tak na marginesie to czy dajecie swoim maleństwom FLUOR w kropelkach???????????

Jak układaja się Wasze stosunki ze szwagrami, szwagierkami???? Tzn z braćmi, siostrami Waszych mężów????
U mnie bardzo dobrze. A odkąd pojawił się Maciuś to jeszcze lepiej:-D

Nio tak pogoda super-słońce, ciepełko i w ogóle miło a my siedzimy w domku i walczymy z gorączka!!!!

Jak dziś zdrówko?

Wczoraj był ciąg dalszy biegunki więc jednak postanowiliśmy zgłosić się na izbę przyjęć, ale normalnie od momentu przyjęcia na oddział Tymusiowi przeszło wszystko, jak ręką odjął.

Tymuś się widocznie wystraszył szpitala i od razu mu się poprawiło.:-)

obiektywnie stwierdzam ze juz sie zadomowilam w pracy i rozłąkę z Julia w miarę dobrze znoszę

To bardzo fajnie:tak:

Kobietki, a jak wam idzie odchudzanie?

Beznadziejnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ohoho..Stasiek dzis jakis marudliwy, wszystko pcha do buzki, lacznie z porecza od wozka, no i byla dzis wodnista kupa..ida gorne jedynki!!!!:szok:

Gratuluję:tak::-)

Ja tez jestem;-) Od jutra musze zaczac przestawiac Zuzie na nowy czas .Dopiero przed chwila poszla spac , to znaczy lezy sobie w lozeczku i mam nadzieje ze zasnie...Jakas taka pobudzona dzisiaj jest chyba po tym basenie.
Chyba kupie malej to autko , W tez sie podoba wiec juz prawie postanowione zastanawiam sie tylko czy ona nie jest jeszcze za mala???

A o której ona do tej pory zasypiała?

A te autka są od 9. miesiąca, teoretycznie.

Kasia, śliczne fotki.:-)

A ja się muszę pochwalić, że mój Maciuś zjadł dziś po raz pierwszy 165 ml mleczka i normalnie nie to dziecko. Od razu po jedzonku uśmiech, taki błogi. I jak go nosiłam do odbicia to się do wszystkiego uśmiechał, nawet do ściany:-D. Potem go położyłam do wózka, żeby móc się zająć sobą i spokojnie leżał całe pół godziny:szok::szok: Czyli go głodziłam do tej pory:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A ja się muszę pochwalić, że mój Maciuś zjadł dziś po raz pierwszy 165 ml mleczka i normalnie nie to dziecko. Od razu po jedzonku uśmiech, taki błogi. I jak go nosiłam do odbicia to się do wszystkiego uśmiechał, nawet do ściany:-D. Potem go położyłam do wózka, żeby móc się zająć sobą i spokojnie leżał całe pół godziny:szok::szok: Czyli go głodziłam do tej pory:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Super :laugh2: A ile wcześniej jadł???

W zasadzie to nic ciekawego nie było w Tańcu, tak tylko się pytałam :-p ciekawa byłam czy tylko ja mam takiego bzika na ten program. Pudzian wczoraj fajny dał pokaz :-) wystąpił w ogromnej perułce afro, wyglądał znakomicie!!!! Coś podobnego jak kiedyś wystąpiła Agnieszka Rylik.

Dziewczyny dałyście mi do myslenia z tymi puzzlami i jeszcze dziś spalę te z Allegro a jak dziś pojedziemy do reala to poszukam z Canpolu lub z Baby Ono.

Poleciałam na kase bo tanie jak barszcz, ale rzeczywiście nie ma co ryzykować i kombinować na własnym dziecku.

embarrassed.gif
embarrassed.gif
embarrassed.gif
embarrassed.gif

Majandra ty nie dobra dziewczynko-głodzić niewinnemaleństwo:angry::angry::angry: nununu:tak:
Co do diet- jestem zdania że przydałoby mi sie zrzucić parę kilogramów, ale najzwyczajniej w świecie jestem za leniwa na jakieś ćwiczenia, a robić diety nie mogę bo uwielbiam jeść:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale jak przestane sie mieścić w spodnie sprzed ciąży odstawie słodycze:blink: Poza tym nie jest tak najgorzej u mnie-jakaś fałdziora na brzuchu nie psuje mi jeszcze humoru-gorzej będzie latem, ale będę sie martwic o to później:-D
A nas czeka dzisiaj wizyta u lekarza- mam dość jak patrzę jak mały sie męczy.
Później sie pokaże a teraz pobujam szkrabika niech sie troszkę biedactwo prześpi.

Dziewczyny czytacie swoim dzieciom???

Gdy Kubuś miał 2 miesiące zamówiłam kolekcje książeczek z "Klubu Kubusia Puchatka" bardzo fajne opowiadania plus druga książeczka dla starszego dziecka ok 2 lat poznaj świat... wszystko tam jest :-) od gwiazd po robienie marmolady. Książeczki przychodzą co miesiąc zaadresowane do Kubusia, a kosztują 29,90zł
Czytam mu również "Tupcia Chrupcia" :-D

Słyszałam kiedyś, aby zacząć czytać dzicku jak jest jeszcze w łonie mamy, ale szczerze to za bardzo nie chciało mi się czytać na głos :-)

reklama

Witam, witam....
Carioca mi tam sie wydaje ze w tych dzisiejszych czasach zeby diecia sie psuja bezwzgledu na to czy wyrosly szybko czy pozno, czy sa myte, czesto czy zadko....
A moja hanifka od paru dni apetytu nie ma je o wiele wiele mniej :(((mam nadzieje ze to taki jej kaprys
a ja juz powoli sie pakuje i kompletuje bagaz:))) zaraz do centrum jade kupic zapas mleczka pampersow i jedzonka w sloiczkach no i jakies iuszki hanifce choc nie wiem po co bo ma ich w trzy i troche no ale jakies body z dlugim rekawkiem sie nowe przyda no i jeszze poogladam co tam maja ciekawego sobie nic nie kupuje bo mam zamiar tam poszalec z tego co maz mi mowil idzie dostac fajne ciuchy buty dosc tanio:)))
no to narazie uciekam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry