Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poza tym nie wiem czy wytrwałabym te 13 dni. A schudnąć można nawet do 20 kg to w tak krótkim czasie wg mnie nie jest to zdrowe. Moja znajoma podczas tej diety schudła 15kg, póżniej jej to wszystko wróciło 
kapiel była normalnie o 19 i wszystko było robione wg Naszego rytuału. Zobaczymy jak będzie dziś.
cała buzia oklejona chrupkiem.U mnie bardzo dobrze. A odkąd pojawił się Maciuś to jeszcze lepiejJak układaja się Wasze stosunki ze szwagrami, szwagierkami???? Tzn z braćmi, siostrami Waszych mężów????

Nio tak pogoda super-słońce, ciepełko i w ogóle miło a my siedzimy w domku i walczymy z gorączka!!!!
Wczoraj był ciąg dalszy biegunki więc jednak postanowiliśmy zgłosić się na izbę przyjęć, ale normalnie od momentu przyjęcia na oddział Tymusiowi przeszło wszystko, jak ręką odjął.
obiektywnie stwierdzam ze juz sie zadomowilam w pracy i rozłąkę z Julia w miarę dobrze znoszę

Kobietki, a jak wam idzie odchudzanie?

ohoho..Stasiek dzis jakis marudliwy, wszystko pcha do buzki, lacznie z porecza od wozka, no i byla dzis wodnista kupa..ida gorne jedynki!!!!![]()
:-)Ja tez jestem;-) Od jutra musze zaczac przestawiac Zuzie na nowy czas .Dopiero przed chwila poszla spac , to znaczy lezy sobie w lozeczku i mam nadzieje ze zasnie...Jakas taka pobudzona dzisiaj jest chyba po tym basenie.
Chyba kupie malej to autko , W tez sie podoba wiec juz prawie postanowione zastanawiam sie tylko czy ona nie jest jeszcze za mala???
. Potem go położyłam do wózka, żeby móc się zająć sobą i spokojnie leżał całe pół godziny
Czyli go głodziłam do tej pory

A ja się muszę pochwalić, że mój Maciuś zjadł dziś po raz pierwszy 165 ml mleczka i normalnie nie to dziecko. Od razu po jedzonku uśmiech, taki błogi. I jak go nosiłam do odbicia to się do wszystkiego uśmiechał, nawet do ściany. Potem go położyłam do wózka, żeby móc się zająć sobą i spokojnie leżał całe pół godziny
Czyli go głodziłam do tej pory
![]()
A ile wcześniej jadł???
ciekawa byłam czy tylko ja mam takiego bzika na ten program. Pudzian wczoraj fajny dał pokaz :-) wystąpił w ogromnej perułce afro, wyglądał znakomicie!!!! Coś podobnego jak kiedyś wystąpiła Agnieszka Rylik.

nununu

Ale jak przestane sie mieścić w spodnie sprzed ciąży odstawie słodycze
Poza tym nie jest tak najgorzej u mnie-jakaś fałdziora na brzuchu nie psuje mi jeszcze humoru-gorzej będzie latem, ale będę sie martwic o to później