Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nawet z tym "syneczkiem" tak samo, o ludzie, jak mnie to wk...a! Zresztą moi teściowie i teściowie w ogóle to temat rzeka, cząstkę ich możliwości opisałam w wątku "Kącik narzekania na teściową".
Moja czasami mnie wkurza. Za to teścia mam świetnego. My mieszkamy na swoim. W kawalerce,klatkę obok tesciów. Teściowa jest u nas co dziennie na kąpaniu. Nigdy nie kąpała,bo trochę jej drętwieją dłonie i boi się. Ale jest takim zabawiaczem Matusa
A to mi ręcznik potrzyma jak niosę go z wanienki albo poda coś,bo mój S to do niczego się nie nadaje
Teściowie są zadowoleni,że zostałam z małym w domu. To widać w takich drobnostkach(niby),bo zawsze jak teściowa jedzie to miasta (bo my wsiowe ludzie;-)) to przywiezie albo ciuszek albo jedzonka albo coś z kosmetyków jak widzi,że się kończy. Wczoraj przywiozła pakę pampersów. Pomagają nam finansowo skoro ja nie pracuję.
I co? Okulista nie przyjmuje,bo chory
Poszłam gdzie indziej i zapisałam prywatnie na 8.04.Teściowa też się umówiła i zaraz zaznazyła mi,że ona płaci za obie wizyty.
a wracajac do maluszkow to czy wasze malenstwa juz same siadaja (nie siedza-tylko siadja)???
wydaje mi sie ze moja tesciowa troche opoznia w rozwoju mojeg filipa