Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie to nie przez karmienie bo karmic przestalam po miesiacu szybko przeszlam na butelke potem okres dostalam normalnie po 3 tygodniach bralam tabletki 3 czy 4 miesiace i bylo wszystko ok teraz tabletki jesc przestalam od 2 miesiecy bo mi nie sluzyly no i dwa miesiace z rzedu stresy przechodze okres sie spozniaKlavell kiedy przestalaś karmić piersią? bo ja mialam podobną sytuacje też denerwowalam się że jakoś dlugo nie mialam @ też już chcialam robić test ale wkoncu po 2 miesiącach od po odstawieniu od piersi Mateuszka dostalam @,więc się nie martw będzie OK!
Nie ma za co dziekowac...Mateuszek jest uroczy jak kazde z naszych wrzesniowkowych dzieci
WKOŃCU UDALO MI SIĘ DODAĆ FOTKI!!!
KLAVELL DZIĘKI ZA ADRES TEJ STRONY DO ZDJĘĆ:-)
ja tz mroze zupki potem tylko odmrazam i podgrzewam bo slyszalam ze nie nalezy ponownie zagotowywac tylko wlasnie podgrzewacja mam takie pytanko bo niedawno kolezanka powiedziala mi za ona jak gotuje zupke dla dziecka to zawsze ugotuje troszke wiecej i zamraza ja w sloiczkach, co wz o tym myslicie? czy taka zupka jest dobra dla dziecka?