reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam wszystkie. Mati śpi, obiadek się gotuje więc mam trochę czasu na BB ale widze że jestem po tyle więc zmykam poczytać co ciekawego pisalyście. Mysle że zdąże to nadrobić.

HRUDA idz na zakupy, zjedz pudelko lodow, abliczke czekolady itp.itd na chandre podobno pomaga:)))
Klavell - pewnie masz racje...ale na zakupy nie pojde bo kasy nie mam, moze 10£:baffled:...czekolady tez brak:baffled:choc moze pojde na zakupy po czekolade? heheh...ale to jakby nie wspolgra z moim trzecim suwaczkiem...:baffled:
Przybija mnie ze dodatkowo fakt ze Stasiu sie nudzi, tzn bawi sie samodzielnie ale chyba wzielam za malo zabawek- jakies grzechotki, ksiazeczki itp a to juz duzy chlopak i obciachowo bawic sie grzechotka;-)wiec jeczy co chwila...nie znacie jakis fajnych zajec z maluszkiem?
Luandzia - mialas stworzyc nowy watek, plizzz czekaMY!

MY już po obiadku. Ola wziela się za ukladanie puzli, Mati raczkuje po dywanie i ,,walczy'' ze smoczkiem a ja mam czas na BB. Mati usiadl patrzy na smoczek i coś tam do niego po swojemu gada -aaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaaaa!!!! :szok:

a co do muzuki to ja lubie puszczać dzieciom; Arke Noego, fasolki, Natalie Kukulską, i inne różne piosenki dla najmlodszych:happy:

Wiecie co dziś odkryłam. Kiedy zaczęłam raczkowac ( tak ja) :szok: mały obserwował. Pokazywałam mu, żenajpierw jedna rączka, potem druga, nóżka i nóżka. Troche się przyglądał i ......... zajarzył. Powtarzał po mnie. Nie żeby to były od razu kilometry, ale metr przeszedł. Będę go nadal motywowac i tak uczyc.:happy2:

Hruda rozumiem czasem też mam takie doły, że tylko ryczeć. Zakupy są idealnym lekarstwem na doła.

Agulka to ogromne gratulacje dla Twojego kawalera. Moja perła właśnie się przebudziła i usiadł we wózku i się śmieje do mnie :-) a właśnie czy Wasze dzieciaczki reagują na swoje imię??? Bo Kuba bardzo wcześnie zaczoł na nie reagować jak wołam go "słodko" np misiu, króliczku to czasem nie reaguje, ale jak zawołam do niego Kubuś odrazu reaguje :-)

witajcie kochaniutke:-)
tu juz nikt pewnie o asiek1000 nie pamięta:-( miałam tak zwariowany tydzień że nie było szans żebym tu zajrzała.... O nadrobieniu zaległości to już nawet nie myslę bo już tyle zdążyłyście naprodukować że poddaje sie na starcie:-)

reklama
witajcie kochaniutke:-)
tu juz nikt pewnie o asiek1000 nie pamięta:-( miałam tak zwariowany tydzień że nie było szans żebym tu zajrzała.... O nadrobieniu zaległości to już nawet nie myslę bo już tyle zdążyłyście naprodukować że poddaje sie na starcie:-)
Czekaj czekaj Asiek1000 ........:confused: Kto to jest;-):tak::tak::-D:-D:-D:-Da pamiętam pamiętam:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry