Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam nadzieję, że nie nasili się od nowa bo tak się cieszę, że bez antybiotyku jesteśmy.
czy jakoś tak. Kuba na widok gruszki zaczyna płakać :-(
osobiście bardzo mi się podobają takie buty z odsłoniętym paluszkiem i na słupku
ale u mnie są niestety bardzo drogie, a teraz na buty nie wydam jak kiedyś 200zł. Ile za swoje dałaś????

. Obudził się wcześniej po 5 i tak cycał z nami w łóżku do tej 6:30, ale nie spał, tylko tak drzemał przy cycku. Czułam, że już długo nie pośpi, więc poszłam zrobić 135 ml mleczka i tym sposobem wszyscy jesteśmy w miarę wyspani.
. Tak więc od dziś będę dawać małemu 5 razy dziennie jedzenie (plus 1 karmienie nocne, choć ostatnio znów budzi się dwa razy, coś czuję, że mam coraz mniej pokarmu:-()Xeone-z tego co pamiętam dalej karmisz Patryka piersią, bo widzisz solarium może niestety zaszkodzić laktacji, nie powinno się w tym czasie opalać, ale oczywiście zrobisz jak uważasz. Ja też mam blade dupsko, ale zaczęłam smarować się balsamem brązującym.

Witam. Maciuś przed zmianą czasu chodził spać o 20, tuż po zmianie nadal o 20,ale od tamtego momentu codziennie zaczyna marudzić o kilkanaście minut wcześniej, ale wciąż zasypia o 20. Za to dziś wpadłam na pomysł (niektóre z Was tak robią), żeby dać małemu raniutko, tzn. o 6:30 mleczko i wyobraźcie sobie pospał do 8:15. Obudził się wcześniej po 5 i tak cycał z nami w łóżku do tej 6:30, ale nie spał, tylko tak drzemał przy cycku. Czułam, że już długo nie pośpi, więc poszłam zrobić 135 ml mleczka i tym sposobem wszyscy jesteśmy w miarę wyspani.
. Tak więc od dziś będę dawać małemu 5 razy dziennie jedzenie (plus 1 karmienie nocne, choć ostatnio znów budzi się dwa razy, coś czuję, że mam coraz mniej pokarmu:-()