Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zeby z nim to cwiczyla, ale ja do niej jedno a ona swoje:-(!!! po pracy cwicze z nim ile dam rady ale popoludniu to wiadomo maly jest juz zmeczony calym dniem i nie ma zabardzo ochoty na intensywne zabawy....:-( nareszcie weekend i posiedze troszke z malym sama (zapowiedzialam M, zero obiadkow u tesciow
)Czym odciągacie wydzieline z noska???Ja mam gruszkę, ale zastanawiam się nad tym aspiratoremczy jakoś tak. Kuba na widok gruszki zaczyna płakać :-(
Kasiu my odciagamy Frida ale Patryk tez placze jak zaczynam mu odciagac nosek:-(. Niestety to (ubieranie bluzeczek przez glowe i smarowanie buzi kremem) jest najbardziej znienawidzona prze niego czynnosc.
Na koniec- jak wasze dzieci przystosowały się do zmiany czasu?
Też tak mam :-) mogłabym kupować małemu ciuchy cały czas a w sumie to właśnie w tym przypadku powinny byc większe wyrzuty sumienia w kupowaniu bo nasze maluszki ubiorą daną rzecz ze 3 razy i za małe za to my jak juz sobie coś kupimy to w tym dłużej pochodzimy.Skad ja znam te wyrzuty sumienia po zakupach ;-) Tez musze sobie kupic jakas koszule do pracy i ciagle to odwlekam (za to Patrykowi moge kupowac i kupowac i sumienie mnie nie gryzie :-)). Ale postanowilam sobie, ze od poniedzialku zaczynam chodzic na solarium zeby troche opalic to moje blade dupsko
Jak kremuję mu buzię to wścieklizny dostaje i podobnie przy ubieraniu bluzek. My używamy zwykłej gruszki,którą o dziwo Matys lubi. Nie cierpi jeśli chcę cos wyjąć pieluchą.