reklama

Wrześniówkowe mamy

Xeone-szkoda,że tak daleko,myślałam,że będziemy razem na spacerki chodzić :-D. Ale zawsze jak przyjedziesz w odwiedziny rodziny Twojego mężczyzny to możemy się umówić na spacer z Maleństwami (plus moja rozbrykana Lilka :-)).

reklama
Ainaheled teraz mieszkamy w okolicach Bronowic, niedaleko Ikea ale moj M jest urodzonym Prokocimianinem :) i cala jego rodzinka mieszka teraz w tamtych okolicach.
Maraniko skracanie spodni nie jest takie fajne bo wiekszosc traci niestety fason ale Tobie tez ie zazdroszcze. Mam kolezanke z bardzo długimi nogami i zawsze ma ten sam problem co ty. Oj, pamietam ile ona sie czasami wynarzekala, ze nic nie moze kupic.

ja nie chce tak ciagle o tej UK gadac... ale tu jest cos takiego fajnego w sklepach..ze jesli jest np rozmiar 10 (czyli nasze chyba 38) to do tego jest dopisane short, regular albo long a propo dlugosci nogawek...i latwo mozna sobie dobrac :) ewentualnie dla niskich kobiet sa dzialy petite.

Dziewczyny..martwie sie...boli mnie brzuch jak na @... i to tak porzadnie...

Harsharani nie martw się na zapas, a może to wzdęcia i kolki? Ja miałam tak dzisiaj w nocy i teraz po południu, myślałam, że mnie rozerwie i co ciekawe to ból w dolnej części brzucha. Ale teraz wszystko się już powoli tam poprzesuwało więc może to właśnie jakieś dolegliwości jelitowe? Musisz być dobrej myśli, na pewno wszystko będzie dobrze. A masz jeszcze jakieś inne objawy? Może np. zdenerwowałaś się albo coś dźwignęłaś? Jakby nie przechodziło to najlepiej jak zadzwonisz, bądź pójdziesz do lekarza o ile to możliwe. Na pewno Cię uspokoi.

cięzko na tym forum nadażyć, te wrzesniowe mamy to straszne gadatliwe są, co nie ;)
Tygrysek tak sie nabrykał że będzie spał jak niemowlak ale jeszcze pożądki w domku bo tego nie lubię robić a dziwne bo jestem panną a panny to perfekcjonistki ale ja mam inne zamiłowania, świad się nie kończy na czystym domu a godzinki uciekają
łykam prenata i tam jest kwas foliowy więc w małych dawkach można go brać ciągle,
dzieciaczki były grzeczne a maleństwo zasneło więc w sumie odpoczełam już troszeczkę i tęsknię za męzem (jest w pracy do 23)
aha dzisiaj odwołali nam nowego kierownik ai na razie kierownikiem jest koleżanka z pracy
Harsharani uważaj na siebie leż i w razie w to do jakiejś kliniki z oddziałem i zwymyślaj angoli, ale wydaje mi się ze to problemy z układem trawiennym mówiłaś że mdli cię od rana

kurcze nic nie rozumiem robie z tym suwaczkiem tak jak pisze harsharani i nic,
nie takie linki wklejałam jednym słowem i patrzcie udało się stawiam wirtualne piwko dziewczynki, zrobiłam postęp

Dzięki dziewczyny za rady jutro z rana wybiorę się do sklepu po prezent dla mojej "wiekowej";-) solenizantki dzięki wam wiem chociaż za czym się rozglądać.
Harsharani jak mnie boli brzuch to biorę no-spę i kładę się do łóżka( jakbyś miała problemy ze zdobyciem no-spy tam gdzie mieszkasz to mogę Ci wysłać). No i tak jak mówiła maraniko trzeba myśleć pozytywnie:-).

menu-piwo.jpg

mam nadzieje ze to trawienny system..boje sie ze mi moze sie problem z pecherzem odezwac.... wiec popijam sobie soczek zurawinowy :)

Tygrysek, gratuluje! super :)

brawo tygrysek!!!! :-):-):-)

Harsharani połóż sie i odpoczywaj

witam nową wrześnióweczkę Monikę

to chyba wszystko na co mnie dziś stać
ps. ide sie pakować bo zaraz jade do domku!!! :-D:-D:-D tzn w niedziele;) ale juz sie nie moge doczekac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry