reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A my mamy piękną pogodę i idziemy na przedobiedni spacerek połączony z zakupkami:-)
życzymy miłego i zdrowego dnia dla wszystkich:)

OJ TAK U NAS TEZ JEST TAKA SLICZNA POGODA ( W KONCU MIESZKAMY W JEDNYM WOJEWÓDZTWIE) ALE JA NA SPACEREK TO JUZ CZASU MIEC NIE BEDE - CHOLERNA PRACA:wściekła/y::wściekła/y:, WIEC MALA WYSTAWIE CHOCIAZ NA BALKON LEPSZE TO NIZ NIC...

Dziewczyny, wątek z życzeniami został przeniesiony na górę naszego podforum. Jak ktoś się chce dopisać do listy, która jest w pierwszym poscie może wysłać mi wiadomość na priva lub napisać na tamtym wątku.

A my mamy piękną pogodę i idziemy na przedobiedni spacerek połączony z zakupkami:-)

My też dziś wybywamy (do moich rodziców), więc odezwę się pod wieczór.

Potomek śpi mam czas na forum :-) u Nas też zapowiada się śliczna pogoda :-) wyprałam małemu wszystkie pluszaki i teraz suszą się na dworze.

Też wybieram się do mamy po południu.

A muszę się Wam wyżalić :-( moja babcia ma zator w żyle w udzie i musi brać zastrzyki do brzucha na rozbicie :-( tak bardzo się o nią boję. Miała podejrzenie raka piersi, na szczęście w Gliwicach okazało się, że to zwykły wrzud z zastażałej przeziębielizny. A teraz to nie ma kobieta spokoju. Na nieszczęscie ona ma taki właśnie charakter, że przejmuje się każdym tylko nie sobą :wściekła/y: ja jestem taka sam :dry: i gdyby nie moja mama nigdy by sie nie przyznała do tego wrzoda, bo mama go odkryła podczas kapieli babci coś jej tam przyniosła i zobaczyła to koło piersi.

Az wlosy sie jeza na glowie jak czytam o historiach podobnych do tej z Kielc. Ja nigdy nie zostawilabym Patryka samego przed sklepem. Strasznie sie boje, ze ktos moglby go porwac i zrobic krzywde. Zawsze do sklepu wchodze z wozkiem a sprobowalby mnie ktos wyprosic to najpierw by sie nasluchal i juz nigdy wiecej nie zrobilabym zakupow w takim sklepie. Wydaje mi sie, ze zakaz wchodzenia z wozkami nie jest zgodny z prawem ale trzeba by bylo to sprawdzic.

Tez juz nie czytam w necie o chorobach. Przez takie podczytywanie znalazlam u M raka i przez 2 tygodnie nie moglam spac, jesc i bylam cala w nerwach.

Wkurzylam sie dzisiaj bo uslyszalam, ze dlugi majowy weekend ma byc brzydki i zimny :-(:-(:-(. Po raz pierwszy od 3 lat nie bede pracowala w te dni i tak sie cieszylam, ze gdzies wyjedziemy a tu sie pewnie okaze, ze bedzie padac i bedziemy siedziec w domu, buuuuuu.

Kasiu trzymam kciuki za twoja babcie. mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.

Witajcie slonecznie!!!
Aneczka - milo ze wpadlas do Nas...stesknilam sie:-)...i widze odswiezone suwaczki...a na jednym COS wskazuje ze niedlugo...:-):tak:fiu fiu
Przyznam sie wam ze kilka razu zostawialam wozek przez sklepem.:szok::zawstydzona/y:Jeszcze gondolke. Ale stala po drugiej stronie szyby i caly czas obserwowalam...robilam tak bo to moj ulubiony warzywniak a male to licho ze hej...Ale razu pewnego moje malenstwo, moze 2 miesieczne tak sie rozplakalo a ja nie slyszalam:-(:szok:...tylko zobaczylam jak jakas kobitka sie do niego nochyla...jak wyskoaczylam ze sklepu!!!! Od tamtej pory zawsze wchodze ze wozkiem! taka przestroga!
Tez spadamy na specer...moze nad morze?:-):rofl2:

Ogladam teraz DDTVN :-) aż zachciało mi się drugiego dziecka :-) koniecznie dziewczynka!!!!! :laugh2: Byłaby to najbardziej rozpieszczona dziewczynka pod słońcem ;-) nie no żart. Dlatego tak piszę bo tyle jest fajowych ubrań dla dziewczynek hmmm chyba z tego względu, że lubię różowy kolor ;-) dla chłopców też jest, ale nie taki już wybór.

Wkurzylam sie dzisiaj bo uslyszalam, ze dlugi majowy weekend ma byc brzydki i zimny :-(:-(:-(. Po raz pierwszy od 3 lat nie bede pracowala w te dni i tak sie cieszylam, ze gdzies wyjedziemy a tu sie pewnie okaze, ze bedzie padac i bedziemy siedziec w domu, buuuuuu.

no to teraz mnie pocieszylas akurat mam 3 dni wolnego moj maz tez i tak myslelismy ze moze gdzies pojedziemy a tu klops:crazy::crazy:

Kasiu wiem co czujesz moja kochana babunia zachorowała na raka.. juz 3 lata nie ma jej wsrod nas:-(:-(
ale mysle ze w Ciebie bedzie ok:tak: z tego co napisałaś musi być wspaniała kobietą:-D:-D

ja zjem sniadanko i jednak skusze sie na spacerek przed praca, trudno nie posprzatam w domu w koncu P tez ma ręce :happy:

witam z rana:tak::tak::tak::tak:
ANECZKA świetnie Cię znów widzieć- te nowe zdjęcia Twojej Księżniczki są prześliczne:tak::tak::tak:

KLAVELL i jak tam twoje maleństwo mam nadzieje że już lepiej :tak::tak:

Ja dzisiaj mam 2 zmianę więc pewnie jak wrócę z pracy będę miała z 10 stron do nadrobienia:szok::szok:

I ja również witam Aneczkę my również tęskniłymy:-)
Kalvell pisz koniecznie co z małą???

Asiek nie nie martw się dziś nie będzie tyle stron bo jest piękan pogoda i większość wybywa na spacerek ponizej masz przykłady hihihihi:tak::tak::-D:-D:-D:-D

My też dziś wybywamy (do moich rodziców), więc odezwę się pod wieczór.

Witajcie slonecznie!!!
Tez spadamy na specer...moze nad morze?:-):rofl2:

I my również wybywamy na spacerek :-):-):-)

reklama

Też to słyszałam:-(:-(:-(:-( ale co tam nie wierz telewizji:-):-):-):-) oni się też mylą:-D i tym optymistycznym akcentem mówię do zobaczenia później :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry