Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A my mamy piękną pogodę i idziemy na przedobiedni spacerek połączony z zakupkami:-)
życzymy miłego i zdrowego dnia dla wszystkich![]()

, WIEC MALA WYSTAWIE CHOCIAZ NA BALKON LEPSZE TO NIZ NIC...A my mamy piękną pogodę i idziemy na przedobiedni spacerek połączony z zakupkami:-)
My też dziś wybywamy (do moich rodziców), więc odezwę się pod wieczór.
ja jestem taka sam
i gdyby nie moja mama nigdy by sie nie przyznała do tego wrzoda, bo mama go odkryła podczas kapieli babci coś jej tam przyniosła i zobaczyła to koło piersi.
fiu fiu
Jeszcze gondolke. Ale stala po drugiej stronie szyby i caly czas obserwowalam...robilam tak bo to moj ulubiony warzywniak a male to licho ze hej...Ale razu pewnego moje malenstwo, moze 2 miesieczne tak sie rozplakalo a ja nie slyszalam:-
Byłaby to najbardziej rozpieszczona dziewczynka pod słońcem ;-) nie no żart. Dlatego tak piszę bo tyle jest fajowych ubrań dla dziewczynek hmmm chyba z tego względu, że lubię różowy kolor ;-) dla chłopców też jest, ale nie taki już wybór.Wkurzylam sie dzisiaj bo uslyszalam, ze dlugi majowy weekend ma byc brzydki i zimny :--
-(. Po raz pierwszy od 3 lat nie bede pracowala w te dni i tak sie cieszylam, ze gdzies wyjedziemy a tu sie pewnie okaze, ze bedzie padac i bedziemy siedziec w domu, buuuuuu.
Kasiu trzymam kciuki za twoja babcie. mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.

z tego co napisałaś musi być wspaniała kobietą

witam z rana
ANECZKA świetnie Cię znów widzieć- te nowe zdjęcia Twojej Księżniczki są prześliczne
KLAVELL i jak tam twoje maleństwo mam nadzieje że już lepiej
Ja dzisiaj mam 2 zmianę więc pewnie jak wrócę z pracy będę miała z 10 stron do nadrobienia![]()

A my mamy piękną pogodę i idziemy na przedobiedni spacerek połączony z zakupkami:-)
My też dziś wybywamy (do moich rodziców), więc odezwę się pod wieczór.
Witajcie slonecznie!!!
Tez spadamy na specer...moze nad morze?:-)![]()
Też to słyszałam:-Wkurzylam sie dzisiaj bo uslyszalam, ze dlugi majowy weekend ma byc brzydki i zimny :--
-(. Po raz pierwszy od 3 lat nie bede pracowala w te dni i tak sie cieszylam, ze gdzies wyjedziemy a tu sie pewnie okaze, ze bedzie padac i bedziemy siedziec w domu, buuuuuu.
Kasiu trzymam kciuki za twoja babcie. mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.
i tym optymistycznym akcentem mówię do zobaczenia później :-)