Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja również wam życze sto lat życia żebyście zawsze żyli w zgodzie i milości:-)Majandra sto lat szczęścia w miłości i dobrobycie.
Widze że zlota rączka rośnieMały majsterkowicz![]()

ja tez,bo robilam dwie rzeczy narazWitam. Ledwo nadrobiłam
czytalam was i prasowalam bo kosz z praniem już przebieral a samo się niestety nie wypradsuje no i nie moglam sobie pozwolić aby tu nie zajrzeć
Aż mi ciarki przeszly jak to czytalam niewiem skąd się tacy okropni ludzie biorąBoże dziewczyny słyszałyście co się stało w Kielcach??
kobieta wyszła z niemowlakiem na spacer i poszła do apteki, zostawiła wózek na zewnątrz i jakaś dziewczyna podeszła wyjęła jej dziecko i rzuciła o beton, maluszek jest w stanie bardzo ciężkim w szpitalu- masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja też czasem zostawiam Julie przed sklepem o czywiście mam ją na oku ale to przecież sekundy....

no a jakim prawem wziela czyjeś dziecko na ręceja bym taką to ....
A tak kobieta ponoć sama jest w ciąży i chciała potrzymać dziecko i jej wypadło. Taka jest jej wersja wydarzeń.
.

ona to już niekiedy wytrzymać z nimi nie umie
a wydawalo by się że dziewczynki są grzeczniejsze od chlopców, ale chyba nie w tym przypadku
Wiem po co oneHruda te siedzonka na wózkach sklepowych to są po to, żeby miećgdzie połozyć dziecko jak się przyjechało samochodem na zakupy
a tak sobie myślę, może te zakazy to przez to że ludzie kradli chowając towary do wózków dziecięcych???nie chce mi się wierzyć żeby tak bez powodu...
bo wiadomo ze jak przybylam do sklepach 'na nogach' (uklon dla dziewczyn z poludnia;-):-)) to wozka nie zostawie przed...ale sam fakt, ze jest mozliwosc.A tak to w Polsce musisz sie tarabanic z fotelikiem, albo o zgrozo kupowac specjalny wozek zeby zamontowac fotelik...albo ostatecznie robic zakupy na telefon 

No proszę, na wszystko można skombinować fałszywki ;-)
.
...ale tak wlasnie rodzi sie znieczulica...a moze to dziecko bardzo plakalo, moze sie dlawilo, moze matka zostawila je przed sklepem na bardzo dlugo...to smutne i trudne...podobnie jak z czlowiekim lezacym w rowie...pijak? a moze ten czlowiek zaslabl...moze mial zawalA mnie sie jeszcze taka smutna refleksja nasunela czytajac o tych okropnosciach w Kielecach...( ale przyznam ze tylko od was znam szczegoly)
...wiekszosc z nas, ja rowniez! natychmiast jest oburzona: "po co to babsko bralo cudze dziecko na rece?"...ale tak wlasnie rodzi sie znieczulica...a moze to dziecko bardzo plakalo, moze sie dlawilo, moze matka zostawila je przed sklepem na bardzo dlugo...to smutne i trudne...podobnie jak z czlowiekim lezacym w rowie...pijak? a moze ten czlowiek zaslabl...moze mial zawal
Trudno byc odwaznym...
Hruda, dziękuję za życzenia.
Byłam dziś z Maciusiem na usg główki i ma dyskretnie poszerzone przestrzenie płynowe przymózgowe. No i oczywiście jak to ja, zaczęłam szukać w necie i się doszukałam, że mogą to być początki wodogłowia:-(. I po jaką cholerę tego szukałam
![]()
od kąd wróciłam z pracy nic nie robie tylko czytam no z przerwami na gotwanie i małe ogarnięcie domku bo B znów zapomniał jak to się robi a Wiki już nauczyła się bałaganić jak Szymek i nie ogarniam, ale muszę wrócić do opci super zołzaOj dziewczyny widze że dużo dziś naskrobalyście więc ja najpierw musze was nadrobić a pózniej może coś napisze.:-):-):-)
hrudzia takie wózki na zakupy z tymi fotelikami dla maluszków są u nas w Polsce też w tesco (w Szczecinie na 100%)Wiem po co onebo wiadomo ze jak przybylam do sklepach 'na nogach' (uklon dla dziewczyn z poludnia;-):-)) to wozka nie zostawie przed...ale sam fakt, ze jest mozliwosc.A tak to w Polsce musisz sie tarabanic z fotelikiem, albo o zgrozo kupowac specjalny wozek zeby zamontowac fotelik...albo ostatecznie robic zakupy na telefon
![]()
.Pamietam to jak dzis
I co sobie wyobrazala ta dziewczyna biorac je na rece?
. Ząbek się jeszcze nie wybił czyli jutro powtórka z rozrywki
ale tatuś w domu to będzie jakby lżej 
ale czaderska 
DZIĘKUJĘAniu - wszystkiego naj naj dla Dawidka z okazji skonczenia 7 miesiecy!!!

To pierwsze to na 100% montażDziewczyny widziałyscie to zdjęcie???? Znalazłam je na NK :-) CUDNE!!!! Ja przez całą ciąże polowałam na takie ujęcie, ale udało mi się jedynie zrobić zdjęcie jak Kubuś wypioł dupke.
,

O, to razem roczek wyprawiamyProszę Spójrzcie Na Suwaczek Mojego Synusia.
, wszystkiego naj naj Super sprawa, bardzo mi się podoba ta ramka ale jeszcze nie kupiłam :-(Chcę kupić coś takiego RAMKA Z GLINĄ ***zrób odcisk rączki i stopki*** (343800869) - Aukcje internetowe Allegro czy któraś z Was to juz robiła???
Ja tez, taki maluch może się raz dwa odwodnićKlavell nie obraź się ale jak by mi dziecko wymiotowało, miało biegunkę i taką gorączkę to ja bym z miejsca pojechała na pogotowie, tym bardziej, że mała dopiero co wróciła z egzotycznego kraju....
Boże dziewczyny słyszałyście co się stało w Kielcach??
kobieta wyszła z niemowlakiem na spacer i poszła do apteki, zostawiła wózek na zewnątrz i jakaś dziewczyna podeszła wyjęła jej dziecko i rzuciła o beton, maluszek jest w stanie bardzo ciężkim w szpitalu- masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja też czasem zostawiam Julie przed sklepem o czywiście mam ją na oku ale to przecież sekundy....

nie słyszałam, chyba jako jedyna, ale ja też nie zostawiam dziecka przed sklepem, bardzo też nie lubię jak Majka się buntuje że będzie czekała w drzwiach, a teraz ciepło to drzwi pootwierane. U nas w Bydgoszczy kilka lat temu były przypadki porwania dzieci z przed sklepów
, więcej szczęścia miały te matki co to ich dziecko porzucali gdzieś za rogiem, na schodach, lub na trawniku bo zależało im tylko na wózku
. A ostatnio co ktoś chciał porwać noworodka z porodówki i w ten sam dzień z wózka z balkonu, 
, dlatego ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie i to bardzo
CO TU SIĘ DZIEJE?!!!