monia_l
Wrześniowe mamy'07
A my dzis idziemy na szczypienie;-) pewnie bedzie placz i marudzenie:-(
no i wkońcu wyszsedl drugi ząbek
a razem z nim siniak na czole:-(Mateuszek wypadl z krzeselka do karmienia naszczęście nie bylo wysoko i nic się nie stalo bo mamy te drewniane i rozlożylam je na dwie części tzn. stolik dalam osobno i wtedy krzeselko jest bardzo niskie ale napewno kupie szelki żeby takie coś się już nie powtórzylo
ach bo tego lobuza to cieżko upilnować odwrócilam się tylko żeby pomieszać kaszke w garnuszku a Mateuszek próbowal wyjść

Klavell pisz jak malutka się czuje bo wszystkie czekamy na wieści
Kasiu mam nadzieje że z babcią bedzie wszystko ok trzeba myśleć pozytywnie
Hurda nawet nie wiesz jak ja ci zazdroszcze tego że mieszkasz nad morzem ja też bym chciala
ja nad morzem bylam tylko raz i to na jakimś zadupiu
A i wszystkim wam dziewczynki życze Udanych spacerków
:-)
no i wkońcu wyszsedl drugi ząbek
a razem z nim siniak na czole:-(Mateuszek wypadl z krzeselka do karmienia naszczęście nie bylo wysoko i nic się nie stalo bo mamy te drewniane i rozlożylam je na dwie części tzn. stolik dalam osobno i wtedy krzeselko jest bardzo niskie ale napewno kupie szelki żeby takie coś się już nie powtórzylo
ach bo tego lobuza to cieżko upilnować odwrócilam się tylko żeby pomieszać kaszke w garnuszku a Mateuszek próbowal wyjść

Klavell pisz jak malutka się czuje bo wszystkie czekamy na wieści
Kasiu mam nadzieje że z babcią bedzie wszystko ok trzeba myśleć pozytywnie

Hurda nawet nie wiesz jak ja ci zazdroszcze tego że mieszkasz nad morzem ja też bym chciala
ja nad morzem bylam tylko raz i to na jakimś zadupiu
A i wszystkim wam dziewczynki życze Udanych spacerków

:-)
ale bylo ciezko. Nie pomagal zaden mis, pieluszka do przytulenia..NIC.
Mogliby kartke napisac przynajmniej....