reklama

Wrześniówkowe mamy

A wogóle to dzisiaj Stasiek robił ładne kupale, ale te podrażnienia na skórce za to bardziej dziś wyszły :baffled:
Atru wspominala o zapaleniu skóry, musze w necie wyszperec, moze to to? Chociaz bylismy u dermatologa, profesora nawet i ona stwierdzila ze to ma podłoze drożdzakowe (ale nie wykluczyla alergii). A moja pediatra twierdzi, ze to alergia na soję i kazala przejsc na Nutramigen, po ktorym skolei Stasiek ma zielone kupy i zadnej poprawy na skorze.
Mam dwie masci sterydowe, jeden to wspominany tutaj czesto Cutivate, ale boje sie czesto smarowac, smaruje dwa razy na tydzien. Po posmarowaniu mija, po tygodniu znowu wyłazi, co to do cholery jest?:crazy:

reklama
ja z Hruda kiedys mialysmy identyko suwaczki i nawet podpis taki sam :-) .

No poczytalam o tym zapaleniu skory i wydedukowałam ze to bedzie zpaalenie skory, ale nie AZS, bo nie drapie tego, wiec tak jak Atru pisala łojotokowe. Zapisze sie do pediatry niech tez pomysli co robic.
Atru - jak to wyleczyłaś?

śniadanko gratis:-D:-D:-D

Ale jestescie zyczliwe...jak juz tam jedziemy to chyba jakies zaskorniaki starcza nam na sucharki przynajmniej;-):-D

Hruda - to naprawde niedrogo te ciuszki! Jakas promocja byla? Ja ze Stachem stoje bardzo zle z ciuszkami, bo mi bujnął, naprawdę w takie przechodzone dziady go juz ubieram. Wlasnie miałam zaplanowane zeby dziś zasiąść na allegro, ale chyba skocze do tego 5-10-15! W Alfie kupowalas? Ja lubię dla Staska militarne klimaty, widzialas cos takowego?
W kazdym 5-10-15 znajdziesz te ciuszki bo to nowa kolekcja a tylko ten komplecik cprzypomina militarny desen. A wiecej na tem temat znjadziesz raczej w H&M lub na allegro. Pierwsze co kupilam Staskowi - w 4 miesiacu ciazy jak sie dowiedzialam ze bedzie chlopcem - wlasnie bojowki w szare moro bo identyczne ma moj J ( zagorzaly fan militarnego stylu:baffled:;-))

ja z Hruda kiedys mialysmy identyko suwaczki i nawet podpis taki sam :-)
...i nawet imiona dziecka mamy takie same;-):-D
Monia - radzilabym zmienic avaterek - to forum publiczne a na twoim avatarze sa twoje pociechy na golaska...a tu pewnie buszuje pelno zboczonych zwyroli:crazy:
Nuska - odezwij sie co z jutrem bo ja w sobote nie moge niestety - spotaknie klasowe, fryzjer i ogolnie szalenstwo! Byloby milo spotkac sie juz...jutro!

reklama
Justyna wyluzuj ;-) nie będę zgapiać w 100% ale Kubusia Puchatka musiałam mieć bo sama mam w domu takiego słodkiego Kubusia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry