*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
Ewelka Wiki urodziła się w dniu Naszego ślubu :-) no oczywiście rok nie ten, ale zawsze ta sama data.
No ja również mam dosyć swojej przychodni i dlatego zaraz po tej ostatniej szczepionce przenosze się do innej. Mam już upatrzoną. Chciałam aby mały wybrała te wszystkie pierwsze szczepionki i uciekamy. Myślałam, że będzie oki no cóż
jak już pisałam niestety tam gdzie jest świetna lekarka są tłumy ludzi. Niestety ta świtna lekarka czasem robi dzieci w konia i nie przychodzi dlatego uciekamy od niej.
A my już wykąpaliśmy Kubalke. Wróciłam przed 18 od mamy, a jutro podobno ma być kolejny piekny dzionek to już ugadałyśmy się z mamą, że pójdziemy na zakupy. W końcu kupie Kubie trochę skarpetek bo ma same takie grube jeszcze z zimy
Hruda ciuszki super!!! A jak cenowo stoi 5-10-15?????
GOFRY KOCHAM!!!!! U Nas w mieście jest taka maluteńka kawiarenka, w której trzy osoby to już tłok, ale grofry robią mmmmmmm BAJKA!!!!! Kawiarenka nosi nazwe "Kopciuszek" :-)
No ja również mam dosyć swojej przychodni i dlatego zaraz po tej ostatniej szczepionce przenosze się do innej. Mam już upatrzoną. Chciałam aby mały wybrała te wszystkie pierwsze szczepionki i uciekamy. Myślałam, że będzie oki no cóż
jak już pisałam niestety tam gdzie jest świetna lekarka są tłumy ludzi. Niestety ta świtna lekarka czasem robi dzieci w konia i nie przychodzi dlatego uciekamy od niej.A my już wykąpaliśmy Kubalke. Wróciłam przed 18 od mamy, a jutro podobno ma być kolejny piekny dzionek to już ugadałyśmy się z mamą, że pójdziemy na zakupy. W końcu kupie Kubie trochę skarpetek bo ma same takie grube jeszcze z zimy

Hruda ciuszki super!!! A jak cenowo stoi 5-10-15?????
GOFRY KOCHAM!!!!! U Nas w mieście jest taka maluteńka kawiarenka, w której trzy osoby to już tłok, ale grofry robią mmmmmmm BAJKA!!!!! Kawiarenka nosi nazwe "Kopciuszek" :-)

Ale jestem zla!!!!!