reklama

Wrześniówkowe mamy

Ewelka Wiki urodziła się w dniu Naszego ślubu :-) no oczywiście rok nie ten, ale zawsze ta sama data.

No ja również mam dosyć swojej przychodni i dlatego zaraz po tej ostatniej szczepionce przenosze się do innej. Mam już upatrzoną. Chciałam aby mały wybrała te wszystkie pierwsze szczepionki i uciekamy. Myślałam, że będzie oki no cóż :dry: jak już pisałam niestety tam gdzie jest świetna lekarka są tłumy ludzi. Niestety ta świtna lekarka czasem robi dzieci w konia i nie przychodzi dlatego uciekamy od niej.

A my już wykąpaliśmy Kubalke. Wróciłam przed 18 od mamy, a jutro podobno ma być kolejny piekny dzionek to już ugadałyśmy się z mamą, że pójdziemy na zakupy. W końcu kupie Kubie trochę skarpetek bo ma same takie grube jeszcze z zimy :sorry2:

Hruda ciuszki super!!! A jak cenowo stoi 5-10-15?????

GOFRY KOCHAM!!!!! U Nas w mieście jest taka maluteńka kawiarenka, w której trzy osoby to już tłok, ale grofry robią mmmmmmm BAJKA!!!!! Kawiarenka nosi nazwe "Kopciuszek" :-)

reklama
Hruda ciuszki super!!! A jak cenowo stoi 5-10-15?????
Za te 5 sztuk- komplecik (koszulka + szorty), 2 bluzeczki, i bodziak zapalcilam 50zika weic jak na nowe i jakosciowo dobre ubranka uwazam nie jest zle.

A ja dzis sie wzruszylam podczas sluchania bajek-grajek..identyczna aranzacja i lektorzy jak sprzed 25 laty...okazalo sie ze slowa wciaz pamietam mimo ze bylo to tak dawno:-):-):-)
I nieustannie przezywam te Jamajke...wlasnie przeczytalam ze spotakc mozna w mieszkaniach a i moze w hotelach karaluchy wielkosci myszy!:szok::szok::szok:

Ewelka miedzy naszymi szkrabamijest roznica kilku dni.Super:-)Super suwaczki,jeden mamy podobny:tak:

Kupilam Naomi dzisiaj zabawki do kapieli 3 kaczuszki i 3 zabki z piszczalkami.Ale jak wracalismy do domu to Naomi zgubila kaczuszki:wściekła/y::crazy:Ale jestem zla!!!!!
Pogoda nadal u nas dopisuje bylismy z mezem na spacerku.Mam nadzieje ze jutro tez tak bedzie bo mam zamiar pojsc znowudo tego parku co bylismy dzisiaj.Jest tam pieknie.

Hruda super ciuszki.

Ok zmykam bo bedzie leciec niedlugo M jak milosc.Taki moj maly nalog:-D

M jak Miłość, Na Wspólnej i 39 i pół:-D
Ja też wlaśnie oglądam M jak milośc no a pózniej oczywiście na wspólnej:tak:

Hurdzia u nas to sąsiadka przywiozla kiedyś z podróży z jakiegoś hotelu pluskwy:szok: i muśiala dezynfekować cale mieszkanie i wymieniać komplet wypoczynkowy i lóżko na nowe bo mieli problemy z wytępieniem tego :no:

reklama
Hruda - to naprawde niedrogo te ciuszki! Jakas promocja byla? Ja ze Stachem stoje bardzo zle z ciuszkami, bo mi bujnął, naprawdę w takie przechodzone dziady go juz ubieram. Wlasnie miałam zaplanowane zeby dziś zasiąść na allegro, ale chyba skocze do tego 5-10-15! W Alfie kupowalas? Ja lubię dla Staska militarne klimaty, widzialas cos takowego?
Ewelka - no niezły cel :-)
Monia - ja wymiękłam z M jak Milosc, ale jak mam okazje to lubie obejzec. Bo Mostowiakowie seniorzy przypominają mi moich rodziców i jakos tak mi cieplutko na sercu jak ich widze :sorry2:

A ja odebralam auto z warsztatu, ponoc o malo co mi kolo nie odpadlo, powymieniali jakies sążnie czy cos, trzeba jeszcze przegub wymienic, mam nadzieje ze zdaza przed weekendem, bo czeka mnie trasa do Łodzi, chrześnica ma komunię. Wydatek wydatkiem wydatek pogania :crazy: Cholera te naprawy nas ładnie wyniosły :angry::crazy::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry