reklama

Wrześniówkowe mamy

Moniu nie chciałam się w tą sprawę wtrącać bo Twoja sprawa, ale również sądzę, że to zdjęcie nagich dzieci nie nadaje się na forum publiczne.

reklama
A co Wy dziewczyny wzięłyście się dzisiaj za zmianę suwaczków?????? Śliczne macie, gdzie je znalazłyście, te z kubusiem są słodkie.

dziewczeta kochane...tiz to tylko suwaczki, animacje i takie tam...nie mamy ( niestety) lat 5 zeby sie spierac o to czyj podpis jest ladniejszy;-):-D
i jak na Hrudzie przystalo, bo zaprzestala juz nic nie wartej kuracji antybiotykowej :baffled:- odkorkowala winko i saczy...
Co, ogladacie 39 i pol? uwielbiam ten serial - wyjatkowo bo nie przepadam za tasmociagami - bo glowny bohater to zupelnie jak moj J za wyjatkiem pracy - u niego obowiazkowosc, zdyscypilnowanie 200% normy...:baffled:

Hruda jasne kotku!!!! :-) Tyż ogladam 39 i pół.

A wiecie co leci na TVN7 o 9.25am???? "Magda M" Kocham ten serial i mam okazje obejrzeć go od poczatku :-)

Moja mama postukala lyzeczka i wyglada na to ze zabek juz wyszedl :-D czy to znaczy ze teraz juz nie bedzie tak bolalo ? Zuzka juz nawet dostala prezent od babci z okazji pojawienia sie pierwszego zabka (nie wiedzialam ze jest taki zwyczaj):szok::-)

Patryk tez udaje kaszel - moja mama go tego nauczyla i teraz jak chce zwrocic na siebie uwage to udaje :-D

Moja mama tez nauczyla tak robic Zuzie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry