Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czekaj, czekaj...napisala ze bedzie wieczorkiem...moze da sie namowic na juterekno to chiba jutrzejsze spotkanko spalilo na panewce? Nuska, hop hop!

Niestety :-(w tym tygodniu to tylko sobota mi pasuje ale innym razem chętnie do Was dołączę a widzę ze w Sobotę wielkie szaleństwo umówiliście się na NK? Fajniutko my też juz mieliśmy spotkanie klasowe ale to było w grudniu i byłam tylko 2 godzinki bo Igorek potrzebowała mamy (głodny) A tak w ogóle to byłoby super zeby jeszcze Maraniko do nas dołączyła.Ale jestescie zyczliwe...jak juz tam jedziemy to chyba jakies zaskorniaki starcza nam na sucharki przynajmniej;-)
W kazdym 5-10-15 znajdziesz te ciuszki bo to nowa kolekcja a tylko ten komplecik cprzypomina militarny desen. A wiecej na tem temat znjadziesz raczej w H&M lub na allegro. Pierwsze co kupilam Staskowi - w 4 miesiacu ciazy jak sie dowiedzialam ze bedzie chlopcem - wlasnie bojowki w szare moro bo identyczne ma moj J ( zagorzaly fan militarnego stylu;-))
...i nawet imiona dziecka mamy takie same;-)
Monia - radzilabym zmienic avaterek - to forum publiczne a na twoim avatarze sa twoje pociechy na golaska...a tu pewnie buszuje pelno zboczonych zwyroli
Nuska - odezwij sie co z jutrem bo ja w sobote nie moge niestety - spotaknie klasowe, fryzjer i ogolnie szalenstwo! Byloby milo spotkac sie juz...jutro!
Ja też wlaśnie oglądam M jak milośc no a pózniej oczywiście na wspólnej
Hurdzia u nas to sąsiadka przywiozla kiedyś z podróży z jakiegoś hotelu pluskwyi muśiala dezynfekować cale mieszkanie i wymieniać komplet wypoczynkowy i lóżko na nowe bo mieli problemy z wytępieniem tego
![]()
Fajnie
Może my kobity ze Śląska też skumamy się na jakąś kawke z dzieciaczkami????
Nie ma bez Ciebie to możecie się spotkać jutro ale beze mnie :-(Carioca, Nuska, - no to niestety nie w tym tygodniu, przynajmniej beze mnie:-(...a z Maraniko koniecznie tylko ona zalatana raczej...
nie ma spotykania się beze mnie o tak jestem hihihihi;-);-);-);-);-)

Mój też tak robi jak mu sie nudzi albo chce na siebie zwrócić uwagę to kaszle albo chrząka tak znacząco

na szczęście nie mam polskiej telewizji więc ich twarze są mi oszczędzone

w Polsce takiej egzotyki nie uświadczysz