reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ale jestescie zyczliwe...jak juz tam jedziemy to chyba jakies zaskorniaki starcza nam na sucharki przynajmniej;-):-D

W kazdym 5-10-15 znajdziesz te ciuszki bo to nowa kolekcja a tylko ten komplecik cprzypomina militarny desen. A wiecej na tem temat znjadziesz raczej w H&M lub na allegro. Pierwsze co kupilam Staskowi - w 4 miesiacu ciazy jak sie dowiedzialam ze bedzie chlopcem - wlasnie bojowki w szare moro bo identyczne ma moj J ( zagorzaly fan militarnego stylu:baffled:;-))

...i nawet imiona dziecka mamy takie same;-):-D
Monia - radzilabym zmienic avaterek - to forum publiczne a na twoim avatarze sa twoje pociechy na golaska...a tu pewnie buszuje pelno zboczonych zwyroli:crazy:
Nuska - odezwij sie co z jutrem bo ja w sobote nie moge niestety - spotaknie klasowe, fryzjer i ogolnie szalenstwo! Byloby milo spotkac sie juz...jutro!
Niestety :-(w tym tygodniu to tylko sobota mi pasuje ale innym razem chętnie do Was dołączę a widzę ze w Sobotę wielkie szaleństwo umówiliście się na NK? Fajniutko my też juz mieliśmy spotkanie klasowe ale to było w grudniu i byłam tylko 2 godzinki bo Igorek potrzebowała mamy (głodny) A tak w ogóle to byłoby super zeby jeszcze Maraniko do nas dołączyła.

A co do insektów w hotelu to bądź spokojna myślę że to się zdarza raczej w tych taniutkich wycieczkach gdzie za 900 zł od osoby jedziesz na tydzień a hotel ma 2** a nie sądzę że do takiego lecicie zreszta na JAmajce takich nie ma.

Ja też wlaśnie oglądam M jak milośc no a pózniej oczywiście na wspólnej:tak:

Hurdzia u nas to sąsiadka przywiozla kiedyś z podróży z jakiegoś hotelu pluskwy:szok: i muśiala dezynfekować cale mieszkanie i wymieniać komplet wypoczynkowy i lóżko na nowe bo mieli problemy z wytępieniem tego :no:

Właśnie "z jakiegoś" ciekawe z jakiego ale nic porządnego to nie mogło być.

reklama
Widzę że dzisiaj tu o udawanych kaszelkach rozmawiacie:laugh2::laugh2: Mój też tak robi jak mu sie nudzi albo chce na siebie zwrócić uwagę to kaszle albo chrząka tak znacząco:-D:-D:-D
Monia dobrze zrobiłaś że zmieniła awatarek:tak::tak:
Ja to z seriali oglądam tylko Dr House i Gotowe na wszystko kiedyś jeszcze Lost oglądałam ale jak się zaczeli przenosić w czasie to mnie znudziło, pierwsza seria była tylko fajna:tak::tak::-D
m jak miłość mnie irytuje jak widze Mroczków to mnie otrząsa:-p:-p na szczęście nie mam polskiej telewizji więc ich twarze są mi oszczędzone:-p:sorry2::sorry2:
a sitcomy to Frasiera czasem oglądam ale mój numer jeden to Przyjaciele:tak::tak:

Hruda
- karaluchy wielkości myszy hmmm na Jamajce nawet taki widok nie byłby straszny mym oczom:laugh2::laugh2: w Polsce takiej egzotyki nie uświadczysz :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry