reklama

Wrześniówkowe mamy

z miłą chęcią bym sobie zrobiła takie cudne suwaczki ale nie wiem jak i skąd je wziąć jak wiecie jak się je robi proszę o podpowiedz dzięki

reklama
1. wejdz np na strone Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others
2. wybierz linijeczke
3. wybierz animacje, ktora bedzie sie przesuwała razem z upływem dni
4. zaznacz TIME i wpisz date urodzin
5. w okienku ENTER MESSAGE wpisz tekst, ktory ma sie pokazywac pod linijeczka
6. zaznacz AFTER pod gama kolorow
7. kliknij w CREATE MY TICKER...
8. zjedz na sam dol strony - tam zobaczysz swoja linijke oraz kod
9. skopiuj kod (z pierszego okienka), wejdz w ustawienia, edytuj opis, wklej kod i wcisnij ZAPISZ PODPIS
10. ciesz sie swoja linijeczka :-)

No teraz powinno być dobrze , kurde to nie taka łatwa sprawa wstawić tekst . no ale dałam radę , teraz uciekam bo muszę zajrzeć do kuchni dla męża coś upichcić , papa:-)

Czessc wszystkim
mam szefa za plecami ale moj nalog jest tak silny ze nawet on mnie nie odstraszyl od BB :baffled:

Ewelka super suwaczki
Justyna no to Matys juz umie liczyc do pieciu super!:)
Moje sloneczko pewnie tez na spacerku bo dzisiaj sliczna pogoda:tak::tak::-D:-) A ja jeszcze 40 minut i do domku... odliczanie trwa

reklama
kurde ale cel nie , :-Dnie wiem jak to się stało że tak akurat :-D wyszło.jak sie dowiedziałam że paulinka tez sie urodzi we wrześniu to sie modliłam żeby 16 :-Dale tego sie niestety nie dało załatwić.:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry