30Agulka
Wrześniowe mamy'07
ja wyłączam to pudło, bo normalnie nic nie moge przez Was BBony zrobic! Zajze wieczorkiem, pa.
Ja też. Pa

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja wyłączam to pudło, bo normalnie nic nie moge przez Was BBony zrobic! Zajze wieczorkiem, pa.

zle pamietam czy ostatnio hanife byla chora?
Klavell gdzie jesteś tez o niej wczoraj myślałam?
Kochana nikt tu nie ma żadnego ubawu my tu jesteśmy żeby pogadać a nie ortografię sprawdzać.

u mnie taz sie pojawiaja od czasu do czasu. wlewam wtedy multum domestosa w odplyw wanny i umywalki i znikaja na kilka tygodni (czasem dluzej)To od wilgoci są takie robaczki. Niestety sposobu na nie nie znam.
To podobno takie szkolenia przedsiebiorczosci w ramach wstepu do tej darowizny z Urzedu Pracy na otwarcie wlasnej dzialanosci.Hruda - a co to za szkolenia? Z czego Cię będą szkolic? Co to jest seks to lepiej jak by Ci J przypomniał ;-) Ale fajnie, ze Stasiek sie tak pieknie rozwija! Pewnie ci Twoja myslowa juz odpuscila. Gdzie bylas na zakupach?
ja mam super przepis na gofry (mi zawsze wychodza). jak znajde to wam podrzuceBlima gofrownice i sanwich z tej firmy ma mój brat i często pożyczaliśmy więc powinno być ok a i od ciasta wiele zalezy bo czasem wychodziły super a czasem totalna klapa więc się zobaczy
jestem taka padnięta ale coś bez B (w pracy) nie mogę się połozyc
rybikiTo są rybkiu mnie też się czasem pojawiają, ale robię wtedy dokłanie to co Iza.
... chybaNooo Izabela - zmotywowalas moje lenistwo do ruszenia 4 literek...a dokladnie kubki smakowe. Gofra, gofra gofra:-)...a ze nie mam w domu gofrownicy jedziemy do Sopotu na pysznienkie gofry z wisienkami:-)ja mam super przepis na gofry (mi zawsze wychodza). jak znajde to wam podrzuce
postukaj lyzeczka- niewykluczone, ze juz sa na gorze. u nas jak wyczulak igielke to tak wlasnie bylo.jak przejechalam po jej dzaselku to wyczulam takie dwie igielki wiecie moze jak dlugo moze wychodzic ten zabek?
juz dawno by mnie w takiej przychodni nie byloPani doktor sobie nie życzy więcej niż 5 dzieci dziennie i z 29kwietnia przesuneli Nas na 9 maja i w dodatku mamy potwirdzić wizyte telefonicznie bo może Pani Dr coś wypadniemam dość tej przychodni!!!!!!
slask gora!!!spodobal mi sie Slask..:-)
Doti - no w takim nosidelku to mozna i za samym Korzeniewskim popylac. Fajnie ze wypad sie udal.