reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ja też uciekam na spacerek, ale dopiero jak obejrze "Kawalera" na TVN :-p tak się wciagłam w ten program aż jestem zdziwona bo wg mnie to totalna bzdruda, aby zakochać się w takim programie. :dry:

Klavell
gdzie jesteś tez o niej wczoraj myślałam?
zle pamietam czy ostatnio hanife byla chora?

Kochana nikt tu nie ma żadnego ubawu my tu jesteśmy żeby pogadać a nie ortografię sprawdzać.
:tak:

To od wilgoci są takie robaczki. Niestety sposobu na nie nie znam.
u mnie taz sie pojawiaja od czasu do czasu. wlewam wtedy multum domestosa w odplyw wanny i umywalki i znikaja na kilka tygodni (czasem dluzej)

Hruda - a co to za szkolenia? Z czego Cię będą szkolic? Co to jest seks to lepiej jak by Ci J przypomniał ;-) Ale fajnie, ze Stasiek sie tak pieknie rozwija! Pewnie ci Twoja myslowa juz odpuscila. Gdzie bylas na zakupach?
To podobno takie szkolenia przedsiebiorczosci w ramach wstepu do tej darowizny z Urzedu Pracy na otwarcie wlasnej dzialanosci.
A ciuszki kupilam w 5-10-15 - jest nowa kolekcja Marine a ja uwiebiam te motywy- polaczenie kolorow granat, czerwien i biel i paseczki - wiec nie moglam odpuscic. Jeszcze przymierzam sie do innego kompletu ale to nastepnym razem.

A mi sie tak spac chce ze nie dam rady wyjsc na spacer, zreszta ma nas tesciowka odwiedzic.

Blima gofrownice i sanwich z tej firmy ma mój brat i często pożyczaliśmy więc powinno być ok a i od ciasta wiele zalezy bo czasem wychodziły super a czasem totalna klapa więc się zobaczy
jestem taka padnięta ale coś bez B (w pracy) nie mogę się połozyc
ja mam super przepis na gofry (mi zawsze wychodza). jak znajde to wam podrzuce

jak przejechalam po jej dzaselku to wyczulam takie dwie igielki wiecie moze jak dlugo moze wychodzic ten zabek?
postukaj lyzeczka- niewykluczone, ze juz sa na gorze. u nas jak wyczulak igielke to tak wlasnie bylo.

Pani doktor sobie nie życzy więcej niż 5 dzieci dziennie i z 29kwietnia przesuneli Nas na 9 maja i w dodatku mamy potwirdzić wizyte telefonicznie bo może Pani Dr coś wypadnie :wściekła/y::no: mam dość tej przychodni!!!!!!
juz dawno by mnie w takiej przychodni nie bylo

spodobal mi sie Slask..:-)
Doti - no w takim nosidelku to mozna i za samym Korzeniewskim popylac. Fajnie ze wypad sie udal.
slask gora!!! :-D:-D:-D
doti a jaki macie wozek bo w tym tygodniu tez planuje zakup spacerowki i nie wiem na co sie zdecydowac :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry