reklama

Wrześniówkowe mamy

a i musze dodać że ostatnio doznalam tego "stanu" jakieś 1.5 roku temu..... normalnie dziewuchy nawalilam sie- ale jutro bede sie tego wstydzic:-):-):-):-):-)

reklama
ja sie z nim tak latwo nie pogodze bo ja strasznie uparta jestem i w ogole taki buntownik ze mnie...
na zewnątrz twarda w środku mięka ( kurde jak to sie pisze- dzisiaj musicie mi wybaczyc)

Asiek- mientka sie pisze;-):-D...jesli jestes tak uparta jak moj J to winszuje:-p:baffled:
A mnie szlag zaraz trafi z tym kaszlem - wciaz gruzlica km...nie wiem co ztym zrobic, znow isc do lekarza po antybiotyki?:crazy:

Witam was bardzo serdecznie wrześniowe mamy , też jestem wrześniowa mam i to podwójnie ,wrzesień 2003 i wrzesień 2007 . Jestem tu od niedawna a z wrześniówkami od dziś więc mam nadzieję iż się z wami za klimatyzuję no i dorzucę coś od siebie jak zajdzie potrzeba , jeszcze raz witam bardzo serdecznie i pozdrawiam.:-)
witam witam ja tez jestem podwójna wrześniową mamą, tzn za drugim razem to prawie sierpniową ale termin był na 2 września
ja to błędów wogóle nie widze, :no: a szkoda bo pewnie macie ze mnie niezły ubaw

Blima gofrownice i sanwich z tej firmy ma mój brat i często pożyczaliśmy więc powinno być ok a i od ciasta wiele zalezy bo czasem wychodziły super a czasem totalna klapa więc się zobaczy
jestem taka padnięta ale coś bez B (w pracy) nie mogę się połozyc

chyba ide zaraz spac i mam taki wielki dylema ściągnąć stanik czy nie ściągnąć o to jest pytanie:-):-):-):-)
mam takiego lenia ze nie chce mi sie go odpiac:tak::tak::tak:

reklama
Kurcze Zuzia niby spi ale co chwile poplakuje moze dzis w nocy wyjdzie w koncu ten zabek...?
Dziewczyny po mojej lazience ganiaja (raczej pelzaja:dry:) takie male oslizle zwierzatka nie wiecie moze co to moze byc i ewentualnie jak sie tego pozbyc???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry