reklama

Wrześniówkowe mamy

witam
ale miałam kiepski wieczór mala obudziła się z wielkim płaczem i dopiero teraz zasneła chyba bolał ją brzuszek bo po mleczku nie odbiła i co jakiś czas kończy się to wzdęciem a i nie wiadomo co jej dzisiaj dali do jedzonka jak mnie nie było dałam jej czopek eferelganu polulałam i zasneła no i Szyma też przy niej zasnął
ząbków u nas też brak, ale podejrzewam że na dniach powinny się pojawić mała jest rozdrażniona, ślini się jak pies, marudzi i gorzej zasypia
nie wiem czy wam pisałam i jeśli tak czy to pamiętacie, a chodzi o to że brta z bratową obiecali mi gofrownicę za to że pilnowałam jej dzieci jak robiła prawko (to było rok temu) i wczoraj przyjechali i przywiexli mi pieniądze żebym sobie kupiła na allegro cZy gdzie będę chciała jaka mi się podoba szok rok czekania ale się doczekałam i juz zamówiłam na allegro taką 3 w 1 wg mnie solidnej austriackiej firmy first
fajowsko że cfcgirl urodziła Marysię (moja imienniczka)

reklama
Ja się trzymam umowy - nie czytałam w necie, tylko w książce :zawstydzona/y: Dziękuję za wsparcie.Trochę mi ta myślówa minęła, chociaż...

Tygrysku - no to teraz będzie pichcenia, ciekawa co w gofrownicy 3w1 mozna oprócz gofrów robić, rozumiem, ze jeszcze 2 czynności zostały :nerd:
Hruda - nie kupiłam Ci winka, ale kupiłam colę, bo mnie łiskacz nęci, bo stoi taki bidulinek otwarty, już go od tygodnia męcze, mąż na mnie juz krzywo patrzy :sorry2: Ale winko tyz by sie znalazło, wpadaj :-D
A Twój Stasiek teraz 8 maja obchodzi imieninki?
Atru - no to teraz łyczek ode mnie za Turów, no to siup!
Agulka - wypoczęta, wyspana, mąż na medal. Pozazdrościć :)
Luandzia - mojemu Staśkowi te ząbki to tak jeden na jedną noc dawał do wiwatu, ale mojej siostrzenicy to jeden wychodził 2 tygodnie :baffled: Masz paracetamol w czopkach, albo coś?
Naomi - oj, biedna Naomi i biedna Ty :-(

A kupiłam na imieninki Staśkowi taki walec dmuchany, piłkę i takie puzzle piankowe z tych dużych. Mąż ma podkleić taśmą, żeby te małe elementy się trzymały. A siostrzenicy (ma 18 miesiecy) czaderski kostium kąpielowy i ręcznik plazowy - taki komplecik.

Agulka - to jednym slowem wypad udany co widac po usmiechnietych pyszczkach waszej calej czworki.
Carioca - whiskey...dobre:-)...a imieniny 8go?:szok::szok::szok: oj nie wiem, bo tych Stanislawy w inne dni tez sa...ale moze byc teraz!:-D:-)

Majandra - a co Maciuś niespokojny? Ma juz jakies zabki?
Hrudzia - wlasnie jeszcze jedna szklaneczka i juz bedzie po łiskaczu :baffled: My robimy 8 maja ze względów sentymentalnych, wlasnie rok temu - dokładnie 8 maja, dowiedzielismy sie na usg ze (cytuję) "dzidzia ma armatkę". A zbieg okolicznosci niesamowity, bo od momentu 2 kreseczek na tescie mowilismy do mojego brzucha "Stasiulek". I jest taki berbeć malutki, kochaniuchny, przeslodziutki, cudowny moj!

Dobry wieczór:)
Ciekawa jestem gdzie się Klavell podziewa?? Znowu wyjechała gdzieś czy mi coś umknęło?
Agulka super wycieczka no i pozazdrościć męża;))
Tygrysku powiem Ci szczerze, ze ja kiedyś też kupiłam taką gofrownicę 3 w 1 i była niestety kiepska... Moja miała wymienne te teflonowe wkładki (gofry, tosty i grill) i tylko tosty w tym robiłam, gofry totalnie ni wychodziły
ale może Twoja to coś innego...
Naomi mój zasypia między 20 a 22 a budzi się 6 - 7 rano czasami wcześniej ale wtedy biorę go do siebie do łóżka i jeszcze pośpimy z godzinkę...
A ja sie zbieram do spania bo jutro trzeba znowu iść do pracy:happy:

dobranoc

a faktycznie Klaviell nam zniknęła...

Miłych snow Blimka, swoja droga, ciekawe ktora opiekunke do dziecka wybralas. Z powodu mojej nieobecnosci na forum, kilka faktow z BBonowego zycia mi umknelo.

Ja rowniez sie zegnam, spokojnej nocy wszystkim ząbkującym!

Witam was bardzo serdecznie wrześniowe mamy , też jestem wrześniowa mam i to podwójnie ,wrzesień 2003 i wrzesień 2007 . Jestem tu od niedawna a z wrześniówkami od dziś więc mam nadzieję iż się z wami za klimatyzuję no i dorzucę coś od siebie jak zajdzie potrzeba , jeszcze raz witam bardzo serdecznie i pozdrawiam.:-)

Witam was bardzo serdecznie wrześniowe mamy , też jestem wrześniowa mam i to podwójnie ,wrzesień 2003 i wrzesień 2007 . Jestem tu od niedawna a z wrześniówkami od dziś więc mam nadzieję iż się z wami za klimatyzuję no i dorzucę coś od siebie jak zajdzie potrzeba , jeszcze raz witam bardzo serdecznie i pozdrawiam.:-)
Witam. Gratuluje dwoch Wrzesniatek!...a klimatyzacja grozi BBholizmem - zeby nie bylo ze nie uprzedzalam;-):-D

reklama
Ewellka witaj:-):-)
a ja właśnie pije 2 piwko co oznacza ze jestem wypita- i juz mam z tego powodu dola bo przeciez matka jestem ale po prostu nie radze sobie z problemami wiadomo P:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry