blimka
Wrześniowe mamy'07
a faktycznie Klaviell nam zniknęła...
Miłych snow Blimka, swoja droga, ciekawe ktora opiekunke do dziecka wybralas. Z powodu mojej nieobecnosci na forum, kilka faktow z BBonowego zycia mi umknelo.
Ja rowniez sie zegnam, spokojnej nocy wszystkim ząbkującym!
Sama się wybrała ostatecznie
Witam was bardzo serdecznie wrześniowe mamy , też jestem wrześniowa mam i to podwójnie ,wrzesień 2003 i wrzesień 2007 . Jestem tu od niedawna a z wrześniówkami od dziś więc mam nadzieję iż się z wami za klimatyzuję no i dorzucę coś od siebie jak zajdzie potrzeba , jeszcze raz witam bardzo serdecznie i pozdrawiam.:-)
Ja też witam serdecznie!!

chyba ide zaraz spac i mam taki wielki dylema ściągnąć stanik czy nie ściągnąć o to jest pytanie:-):-):-):-)
mam takiego lenia ze nie chce mi sie go odpiac![]()
ściągaj ściagaj, wolność dla wszystkich!!! cyckom się tez coś od życia należy

Tygrysku no pewnie masz coś porządnego bo ja mój sprzet kupiłam w tesco wiec badziew a ciasto miałam raczej dobre bo z tego sdamego robiłąm na starej niemieckiej gofrownicy u mamy i mi wychodziły ładne goferki...
ehhh ale mam ochote na gofra z bitą śmietaną

No a ja miałam iść spać ale nie mogę się coś oderwać, teraz już na serio umykam
kolorowych!!
) takie male oslizle zwierzatka nie wiecie moze co to moze byc i ewentualnie jak sie tego pozbyc???

ale już się nauczyłam, aby zlewać te jego ochy achy i odwracam kuper i mnie nie ma bo idę np włączyć pralke, poczytać lub właśnie pograć 

a szkoda bo pewnie macie ze mnie niezły ubaw