reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ja mam prawko już 12 lat:szok: Zaczęlam jednak jeździc kiedy byłam w ciąży z MAją, później przestałam. Znów zaczęłam kiedy byłam w ciąży z Adasiem, ale teraz to już jeżdżę i to często. Nawet do zwykłego marketu, tylko tak by nie wypaśc z wprawy.:tak: Kasia prawko - to niezależnośc. JAk masz możliwośc to zrób je sobie.:tak:

A ja za tydzien pojade przez Zawiercie:-) jak jeszcze mieszkalismy w Wa-wie to byl taki nasz punkt orientacyjny w drodze do domu Wa-wa - Piotrkow-Czestochowa-Zawiercie- Oswiecim

Witajcie dziewczyny! :-)
Jestem mamą dwójki cudownych dzieciaczków. Poczytuje wasze forum już od dłuższego czasu, więc jesteście mi już bliskie.
Mam nadzieje, że uda mi się uwas zadomowić.
Nie wiem jak was, ale mnie bardzo rozczulają moje dzieci. Nieraz jak skończe karmić maluszka i on zrobi taką słodką kochaną minkę to łezka mi się w oku kręci .... ach

reklama
Witajcie dziewczyny! :-)
Jestem mamą dwójki cudownych dzieciaczków. Poczytuje wasze forum już od dłuższego czasu, więc jesteście mi już bliskie.
Mam nadzieje, że uda mi się uwas zadomowić.
Nie wiem jak was, ale mnie bardzo rozczulają moje dzieci. Nieraz jak skończe karmić maluszka i on zrobi taką słodką kochaną minkę to łezka mi się w oku kręci .... ach
Witaj...ooo wdze ze masz koci avaterek.hmmm Kociara?:-)
Zapraszamy do radosnego sie udzielania...i popijania wspolnie "po godzinach: winka, tudziez pifffka;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry