reklama

Wrześniówkowe mamy

Enia witaj wsrod nas.Ale musze cie ostrzec jak to zrobila jedna z nas ze przesiadywanie z nami grozi BBholizmem.Wiec sie powaznie zastanow czy chcesz wejsc w nasze szeregi:-D:-D:-D
Maz spi juz z Naomi a ja buszuje po necie bo jakos mnie jeszcze spanie nie bierze.Zaraz sprobuje rozgrysc jak tu wstawic zdjecia.Bo nie mam zielonego pojecia:baffled:
Prawo jazdy???Zdalam tylko wewnwtrzny egzamin a pozniej braklo kasy i nie zrobilam egzaminu panstwowego.Teraz strasznie zaluje bo miec prawko to dobra sprawa.Juz mi M zapowiedzial ze jak wrocimy do Polski to pierwsze co robie to PRAWKO:zawstydzona/y:A ja sie tak boje ze bede podchodzic 1001 razy.
OK ide rozgrysc wstawianie fotek.Buzka

reklama
Ja zgapiłam od dziewczyn :laugh2: hmmm Justa mam nadzieję, że nie masz nerwa za to na mnie???:rofl2:
Normalnie tak sę obraziłam,że już miałam tu nie wrócić,ale cóż...nałóg silniejszy i muszę Ci przebaczyć;-):-D:-D

Moja mama postukala lyzeczka i wyglada na to ze zabek juz wyszedl :-D czy to znaczy ze teraz juz nie bedzie tak bolalo ? Zuzka juz nawet dostala prezent od babci z okazji pojawienia sie pierwszego zabka (nie wiedzialam ze jest taki zwyczaj):szok::-)
/quote]A ja znam taki zwyczaj,że obdarowywany jest ten co znajdzie ząbek. Odpowiednio spodnie lub sukienka;-)

A co się dzieje z Harsharani????
Ostatnio Olik chorował. Mam nadzieję,że nic poważnego nie rozpętało się.

Kurna miałam oglądać 39 i pół,a później prasować i wleciała koleżanka i zabawiłyśmy na śmierduchu:zawstydzona/y:

Upss to tylko jeszcze na momencik ja.
Carioca tak pilnowłam zeby nie zapomnieć od 1 maja zaglądałam i przeoczyłam a Ty miałaś 4 maja imieniny Wszystkiego najlepszego samych radości spełnienia marzeń oraz dużo słodyczy z okazji (minionych) imienin Nuśka z Igorkiem Tobie życzy:-):-):-):-):-):-):-)

A teraz już naprawdę pa pa pa pa pa

no i jeszcze ślęczymy nad robotą, mówię wejdę zobaczę co na BB (nieszczęsny nałóg) a tu mi tak miło Nuśka, dziękuję bardzo :happy:

Agulka - a podesłałas Atru dane? Jak bedzie miala chwile, to Was napewno zamiesci.
Justyna - zabawić się na śmierduchu:confused: Co to znaczy? zapomnieć na śmierć czy ubawić się do rozpuku?

Udalo mi sie wkoncu wstawic fotki na zamkniety.Blondynka ze mnie bo caly czas patrzylam sie na to miejsce gdzie sie wstawia i nic,dopiero teraz mnie oswiecilo.:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry