Naomi01
Wrześniowe mamy'07
Enia witaj wsrod nas.Ale musze cie ostrzec jak to zrobila jedna z nas ze przesiadywanie z nami grozi BBholizmem.Wiec sie powaznie zastanow czy chcesz wejsc w nasze szeregi

Maz spi juz z Naomi a ja buszuje po necie bo jakos mnie jeszcze spanie nie bierze.Zaraz sprobuje rozgrysc jak tu wstawic zdjecia.Bo nie mam zielonego pojecia
Prawo jazdy???Zdalam tylko wewnwtrzny egzamin a pozniej braklo kasy i nie zrobilam egzaminu panstwowego.Teraz strasznie zaluje bo miec prawko to dobra sprawa.Juz mi M zapowiedzial ze jak wrocimy do Polski to pierwsze co robie to PRAWKO
A ja sie tak boje ze bede podchodzic 1001 razy.
OK ide rozgrysc wstawianie fotek.Buzka

Maz spi juz z Naomi a ja buszuje po necie bo jakos mnie jeszcze spanie nie bierze.Zaraz sprobuje rozgrysc jak tu wstawic zdjecia.Bo nie mam zielonego pojecia

Prawo jazdy???Zdalam tylko wewnwtrzny egzamin a pozniej braklo kasy i nie zrobilam egzaminu panstwowego.Teraz strasznie zaluje bo miec prawko to dobra sprawa.Juz mi M zapowiedzial ze jak wrocimy do Polski to pierwsze co robie to PRAWKO
A ja sie tak boje ze bede podchodzic 1001 razy.OK ide rozgrysc wstawianie fotek.Buzka
hmmm Justa mam nadzieję, że nie masz nerwa za to na mnie???
:-)
Co to znaczy? zapomnieć na śmierć czy ubawić się do rozpuku?
i zagadałyśmy się