reklama

Wrześniówkowe mamy

witajcie:-)

ja też idę spać bo jakaś padnięta jestem
Asiek a Ty gdzie się podziewasz?? godzisz się w końcu z tym swoim mężem marnotrawnym???

dobranoc BBony :-D:-D

niestety godzenie nie wchodzi w rachubę :-(:-(:-( na zamkniętym napisze więcej...

i w ogóle nie mam humoru i wszystko jest do dupy!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam o poranku
Naomi - widzialam zdjecia, bardzo ladne kobietki :-)
Asiek - :-(
Atru - pytalas o ten wałek, zapomnialam Ci odpisac. A wiec jestem z niego zadowolona, ćwiczymy na nim w ten sposob, ze opieram go na tym wałku, aby był na kolankach z obciagnietymi stopami, tak mi pokazywal rehabilitant. Trochę go kładę tez na nim i turlam, ale tak zeby nie za bardzo spinal miesni grzbietu, bo Stas lubi jeszcze czasem sie odginac do tylu.

Podraznienai skory dzis wrocily, Stasiek zrobil twardą zieloną kupkę i juz nie mam pomysłu co sie dzieje i co robic.

Dzień dobry:-)

Czy wszystkie już stały? Na dworze znów dziś pięknie, dobrze, że nie muszę robic obiadu, więc więcej czasu spędzimy na dworze:tak:

O Dunia się obudził.

Agulka, ta tunika jest śliczna, ale ja bym jej nie zamówiła, bo bym się bała, że nie będzie pasować i nie mam na myśli rozmiaru, tylko krój. Jednak najlepiej jest w sklepie ciuchy przymierzać.

Agulka, ta tunika jest śliczna, ale ja bym jej nie zamówiła, bo bym się bała, że nie będzie pasować i nie mam na myśli rozmiaru, tylko krój. Jednak najlepiej jest w sklepie ciuchy przymierzać.

Już kilka rzeczy kupowałam w taki sposób i były bez zastrzeżeń a zwłaszcza, że podają dokładne wymiary:tak:

Agulka, może to dlatego, że ja już taka jestem. Jeśli coć kupię to musi na mnie idealnie pasować. Dlatego za jedną bluzką nieraz chodzę kilka godzin:zawstydzona/y:

Witam

Noc miałam okropną!!!!! O 1.00 Kuba wymiotował. Normalnie chyba zwymiotował wszystko z całego dnia nie mam pojecia czemu. Trzeba było wszystko przebierać bo Kuba śpi z Nami. Poszewkiz poduszki, pierzyny, prześcieradło i ubranko Kubalki poszło do pralki. Poduszki wyprałam juz i teraz się suszą na dworze. Normalnie coś okropnego. Dodatkowo Kuba chyba spał jak wymiotował bo był jakby nieobecny.

Dziś na szczęście jest ok. Teraz bawi się w łóżeczku. A ja normalnie dętka!!!! Śpiąca jestem jak cholera!!!! Poszłam spać przed 00.00 a już po godzinie mieliśmy przeprawe. Kubuś na szczęście zaraz zasnoł, ale my położyliśmy się dopiero koło 3.

Nic uciekam i pozdrawiam. Wyjdę trochę z małym na dwór jest tak pięknie!!!!

reklama
Agulka, może to dlatego, że ja już taka jestem. Jeśli coć kupię to musi na mnie idealnie pasować. Dlatego za jedną bluzką nieraz chodzę kilka godzin:zawstydzona/y:

Jakbym czytała o sobie:tak: Musze wsiąść wszystkie " za" i "przeciw", czy będzie pasowała do połowy ciuchów w szafie, gdzie będę w niej chodzić a czy nie lepiej poczekać i coś innego znaleźć itd. itd. Suma summarum nie kupie bluzki bo mi szkoda kasy a za to kupie coś małemu. A za jakiś czas dochodzę do wniosku, ze nie mam sie w co ubrać i dlaczego ja głupia nie kupiłam bluzki. tak wyglądają mniej więcej moje zakupy:sorry2:

ide was poczytac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry