reklama

Wrześniówkowe mamy

Asiu oby tak było jak piszesz, ale widzę że jest dobrze dziś. Przed chwilą zasnoł. Zachowuje się normalnie. Wiecie chyba znalazłam winowajce wczoraj u mamy dałam mu trochę poziomek i ja sama zjadłam. A skojarzyłam to bo wczoraj po ich zjedzeniu brzuch mnie bolał. U mnie skończyło się na bólu a u dzięciatka na wymiotach. Już nigdy mu nie dam poziomek!!!!!

reklama
Jakbym czytała o sobie:tak: Musze wsiąść wszystkie " za" i "przeciw", czy będzie pasowała do połowy ciuchów w szafie, gdzie będę w niej chodzić a czy nie lepiej poczekać i coś innego znaleźć itd. itd. Suma summarum nie kupie bluzki bo mi szkoda kasy a za to kupie coś małemu. A za jakiś czas dochodzę do wniosku, ze nie mam sie w co ubrać i dlaczego ja głupia nie kupiłam bluzki. tak wyglądają mniej więcej moje zakupy:sorry2:

ide was poczytac

Ja tak samo , dlatego zdecydowałam sobie w taki sposób coś kupic, bo inaczej wszystką kasę wydam na maluchy.:tak:

Dzien dobry BBabony zlote:-)
Agulka, ta tunika jest śliczna, ale ja bym jej nie zamówiła, bo bym się bała, że nie będzie pasować i nie mam na myśli rozmiaru, tylko krój. Jednak najlepiej jest w sklepie ciuchy przymierzać.
ja tez jesem upierdliwiec ale takie tuniki to z reguly maja byc niedopasowane, wiec z nimi bezpieczniej

Agulka - a ta sukienka piekna...i juz sama mam na nia chetke ale ona jest dobra dla szczuplych i wysokich( jak dla ciebie) ...a ja tylko wysoka hehe

witajcie:-)

niestety godzenie nie wchodzi w rachubę :-(:-(:-( na zamkniętym napisze więcej...
i w ogóle nie mam humoru i wszystko jest do dupy!!!!!!!!!!!!!
ojejej ale cie trzyma..az tak zle? ide na zamkniety...

Carioca - z okazji imienin...nie wiem czy Ci sie podobaja:

no to ja mieszkam jakieś 10 km od Żor:tak:
a ja do zor mam jakies 40 minut jazdy!

witam wszystke BBholiczki, zolzy i BBony! nie nadrobilm calego glownego, a reszte tylko przelecialam. pogoda jest tak cudna, ze zaraz wychodzimy i nie bedzie nas do wieczora! czekam tylko az sie piotrus obudzi bo wlasnie zasnal na balkonie.
milego dzionka wszystkim zycze! :laugh2:

I nieustannie przezywam te Jamajke...wlasnie przeczytalam ze spotakc mozna w mieszkaniach a i moze w hotelach karaluchy wielkosci myszy!:szok::szok::szok:

Ło Matko, okropnosc......, az mi ciarki przez plecy przelecialy

Ja to z seriali oglądam tylko Dr House i Gotowe na wszystko kiedyś jeszcze Lost oglądałam ale jak się zaczeli przenosić w czasie to mnie znudziło, pierwsza seria była tylko fajna:tak::tak::-D

Dr House, Gotowe na wszytsko to tez moje ulubione seriale. Dorzucam jeszcze (pewnie bedziecie sie smiac) Czarodziejki ;-)

Witajcie dziewczyny! :-)
Jestem mamą dwójki cudownych dzieciaczków. Poczytuje wasze forum już od dłuższego czasu, więc jesteście mi już bliskie.
Mam nadzieje, że uda mi się uwas zadomowić.
Nie wiem jak was, ale mnie bardzo rozczulają moje dzieci. Nieraz jak skończe karmić maluszka i on zrobi taką słodką kochaną minkę to łezka mi się w oku kręci .... ach
Witamy, witamy!!! Tez bardzo sie wzruszam jak patrze na mojego synka. W szczegolnosci jak zrobi cos nowego i jest z siebie taki dumny i sie cieszy :-)

A a propos nowych rzeczy to wczoraj Patryk stanal w wannie!!! Zaczynalam sie martwic, ze on jeszcze nie probuje stawac a tu taka niespodzianka. A jaki byl z siebie zadowolony, az piszczal ze szczescia.

agusia- cudna tunika i sukienka tez niczego sobie ale ja bym sie bala jakosci materialu. pracowalam jakis czas w branzy odziezowej i wiem, ze rzeczy produkowane w tajlandii sa czesto... nawe nie wiem co napisac.
oki, spadam!

Mam chwilkę czasu dopóki Bartek pełza po dywanie i mam małe pytanie:Czy nadal ubieracie swoje dzieciaczki w rajtuzki i spodnie????? Bo faktycznie jest ciepło na dworze i nie chcę go przegrzać:baffled:

Etka jak jest ladna pogoda, swieci sloneczko i jes cieplo to nie ubieram Patrykowi rajstopek. Wczoraj np mial na sobie: body z k. rekawem, cienka bluzeczke z d. rekawem i sweterek (ktory w trakcie spaceru zdjelismy), jeansy, skarpetki i buziki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry