reklama

Wrześniówkowe mamy

Nie zakładałam rajstopek Maciusiowi, bo to męczące zajęcie. Zimą zakładałam śpiochy, cienkie spodenki i kombinezon. Po zimie śpiochy i spodenki, a teraz już same spodenki, tzn. zakładam też krótkiego bodziaka, więc pupka ma ciepło:-)

reklama
Aha, ja też mam cyrki z ubieraniem małego.
Byłam dziś w sklepie po silikonowy ustnik dla Adasia ale jak zwykle w tej dziurze nic nie ma, może facetka mi zamówi, zapisała sobie. JAk nie będzie, to będę musiała zamówic przez internet. Dlatego robię zakupy wirtualnie, bo u nas nic nie ma.

Dziewczyny please pomozcie i poddajcie mi pomysl na prezent dla 27 letniej babeczki. Dostalam totalnego zacmienia i nie mam pojecia co jej kupic a juz w sobote idziemy na impreze.

Xeone ja to kupuje ksiázki albo plyty ale chyba mam zboczenie zawodowe:sorry2::sorry2:
to chyba zalezy od tego jaka to osoba i co lubi:dry::dry:
Ja tez nigdy nie zakladam malemu rajstop bo po 1 tutaj nie bylo i nie ma mrozu a po 2 w sklepach tu nie ma rajstop zwlaszcza dla chlopcow:baffled::baffled:

Enia - witaj nam

Carioca - spóznione zyczenia imieninowe wszystkiego najlepszego!!!

ja tylko na chwilkę żeby się pochwalić że w końcu się doczekałam i Wika ma już pierwszego ząbka
a od dziś rypie w pracy po godzinach tzn nieoficjalnie żeby mi nie zabrali "godziny wcześniej" i dziś byłam od 6 do 16 jutro to samo a wpiątek rano jadę z B do Szczcina po kosiarkę a potem do pracy i amcia ma przechlapane bo Wika będzie u niej od rana
oj kobietki nie wiem jak długo pociągne na 200% ALE ZOBCZYMY TĘSKNIĘ JUŻ ZA WAMI

reklama
Hey dziewczyny my juz po spacerku,pogode mamy cudna.Siedzielismy sobie dzisiej w parku na kocyku i traskalam Naomi zdjecia i nagrywalam filmiki.Pozniej powklejam na zamkniety.
Ja rajstopki zawsze jej zakladalam jak wychodzilismy z domu.Teraz jej kupilam takie cieniutkie,bo cieplo jest dopiero kilka dniu i niechce szalec jeszcze z golymi stupkami.Ale jak tak dalej bedzie cieplutko to sprobuje wyjsc z nia tylko w skarpeteczkach.

Tygrysku gratuluje pierwszego zabka.

Naomi zaczyna spac coraz lepiej.Mam nadzieje ze to sie nie zmieni i nie pogorszy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry