reklama

Wrześniówkowe mamy

wiatm wszystkie mamusie i dzieciaczki z września 2007 :)

Czy można do Was dołączyć ? :) Mój synek również urodził się we wrześniu 07 - 12-go dkładnie :) Ma na imię Dominik Dawid , jest posiadaczem dwócz ząbków , siedzi , stoi i raczkuje ;) Mówi 'baba' (ja wciąż czekam na to magiczne 'mama' ;) ) i tańczy na zawołanie :) No to by było tyle w ramach wstępu , mam nadzieję , że przyjmiecie nas do swojego grona ;)

reklama
Tygrysku gratuluję ząbka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Naomi właśnie oglądałam Wasze zdjęcia na NK- super fotki a malutka jaką ma śliczną czapeczkę:tak::tak:

witam kolejną wrześniową mamusię- ale ostatnio dużo nowych dziewczyn przybyło:happy:

byliśmy dzisaj z Julia u mojej koleżanki ( a nawet kierowniczki) która ma 2m Laure- ale słodziutka i malutka...., naprawde moja Jula tez taka była:szok:
obgadałam P za wszystkie czasy trochę się uśmiałam więc dzionek chociaż w połowie jest udany:-)

Witajcie w ten piękny dzionek.:-)
Pogoda u nas cudowna, właśnie wróciliśmy z dłuuugiego spaceru.
Kasia - raczej się nie znamy , a na wspólny spacer to z miłą chęcią się wybiorę.
Blimka - moje dzieci to niestety nie bliżniaki :-(chociaż jak byłam w ciąży to mi się pocichutku marzyły.
Tygrysku - gratuluję Wiki pierwszego ząbka :-):-), u mojego Krzysia po ząbkach narazie ani śladu.:baffled:
Naku - witaj serdecznie mój synek też urodził się 12.09 :-):tak: Ktoś jeszcze ma synka z tego dnia, chyba blimka.

a właśnie miałam jeszcze dodać że ta moja koleżanka u której dzisiaj byłam to ma jeszcze starszego synka który dostał pierwszego ząbka jak miał 12m:szok: a jak miał 9 to już sam chodził:-):-):-) wiec mamusie małych szczerbolków nie martwcie się, każde dziecko ma swoje tępo:-D

WITAM zajrzalam dziś rano troszke poczytalam ale niestety nic nie zdążylam napisać bo śpieszylam się na autobus. Byliśmy dziś w mieście:-D Myslalam że milo zpędze dzień a tu Ola co chwile plakala bo chciala wszystko co widziala:wściekła/y:a jak przyjechaliśmy już do domku to obiadu dziubla ledwo co a do slodyczy to pierwsza:-( no a potem to juz bylo coraz gorzej:wściekła/y:wogóle się mnie nie sluchala, ignorowala moje prośby no i wkońcu się wkurzylam i wzielam ją do domu no i znowu ryk tak chyba przez 20 min. leżala na dywanie i plakala:-( no a przy niej ja też się poryczalam:zawstydzona/y: wkońcu mnie przeprosila i ucalowala,:tak::happy:no i z tego wszystkiego o 17.30 poszla spać na noc:szok::szok::szok:
Dobrze że chociaż Matuś jest grzeczny i kochany:tak:

witajcie mamuśki
podczytuje regularnie a przynajmniej sie staram.
Ale nie mam czasu wszystkim odpisać. Teraz też już musze znikać ale chcę się pochwalić że nam już trzeci ząbek wyszedł i czwarty widać. Ciężka sprawa, mały jest nie do poznania. Jest marudny i strasznie krzykliwy. widać że cierpi :(

Asiek , Enia - dzięki za miłe powitanie :-)

Enia , powiadasz , że Twój Szkrab też z 12.09 Faaaajnie :-) , a o której się urodził ? Mój Dominik o 16:39 :tak:

chyba muszę sobie jakiś avatar i suwaczek wstawić bo jakaś taka łysa jestem ;-)

no i jednak dzien nie jest taki fajny
wlasnie wypralam sobie telefon komórkowy :szok::szok:
już kiedyś zalałam jeden jogurtem P mnie zabije miesiąc temu skradziono mi tel i kupił mi nową nokie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry