Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie próbuj go wlanczać tylko najpierw niech wyschnie może akurat chociaż wątpie że zadzialatak sie zastanawiam czy da sie go naprawic bo cholera troche kosztował
ale pewnie nie woda o temperaturze 50stopni podwójne płukanie i wirowanie- jestem zajebista

Zpewnoscia sie obudzi pozniejszym wieczorem wyspana i chetna do zabawy
Spala dzisiaj przez caly dzien tylko godzinke w parku,bo obudzily ja biegajace i krzyczace dzieci.Ło Matko, okropnosc......, az mi ciarki przez plecy przelecialy
Dr House, Gotowe na wszytsko to tez moje ulubione seriale. Dorzucam jeszcze (pewnie bedziecie sie smiac) Czarodziejki ;-)
Witamy, witamy!!! Tez bardzo sie wzruszam jak patrze na mojego synka. W szczegolnosci jak zrobi cos nowego i jest z siebie taki dumny i sie cieszy :-)
A a propos nowych rzeczy to wczoraj Patryk stanal w wannie!!! Zaczynalam sie martwic, ze on jeszcze nie probuje stawac a tu taka niespodzianka. A jaki byl z siebie zadowolony, az piszczal ze szczescia.

tak czytam jak Wasze dzieci ładnie stoją a moja niunia jak próbuję ją sama postawić w pion odrazu zgina kolana i do siadania:--
-
-(
Mam chwilkę czasu dopóki Bartek pełza po dywanie i mam małe pytanie:Czy nadal ubieracie swoje dzieciaczki w rajtuzki i spodnie????? Bo faktycznie jest ciepło na dworze i nie chcę go przegrzać![]()
Witam z rana moje panie:-) u mnie dzień się zaczyna całkiem ciekawie o ile pogoda nie spłata figla to po wizycie u lekarza wybieramy się z dziewczynkami na zakupy.![]()
ja tylko na chwilkę żeby się pochwalić że w końcu się doczekałam i Wika ma już pierwszego ząbka
a od dziś rypie w pracy po godzinach tzn nieoficjalnie żeby mi nie zabrali "godziny wcześniej" i dziś byłam od 6 do 16 jutro to samo a wpiątek rano jadę z B do Szczcina po kosiarkę a potem do pracy i amcia ma przechlapane bo Wika będzie u niej od rana
oj kobietki nie wiem jak długo pociągne na 200% ALE ZOBCZYMY TĘSKNIĘ JUŻ ZA WAMI
wiatm wszystkie mamusie i dzieciaczki z września 2007
Czy można do Was dołączyć ?Mój synek również urodził się we wrześniu 07 - 12-go dkładnie
Ma na imię Dominik Dawid , jest posiadaczem dwócz ząbków , siedzi , stoi i raczkuje
Mówi 'baba' (ja wciąż czekam na to magiczne 'mama'
) i tańczy na zawołanie
No to by było tyle w ramach wstępu , mam nadzieję , że przyjmiecie nas do swojego grona
![]()
kupiłam taaaaaaaaaaaakie śliczne 2 sukieneczki i komplecik letni dla Juli ale ja jestem uzależniona od allegro![]()