reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witaj Enia.
Asiek - powiem krótko chollllllera. - przepraszam za słowo, ale inaczej Twojego pecha nie umię nazwac.
Kasia współczuję szybkiego pójścia do pracy, ale kochana pociesz się tym, że to budżetówka i odbębnisz 8 godz. i do domku. Co mają powiedziec inne dziewczyny które walą ciągle nadgodziny i nikt im za to nie płaci.
Monia bardzo prosto jest taki druczek wypisac, tam jest wszystko napisane. Ja też do niedawna wypisywałam te druczki, ale teraz otworzyłam konto Inteligo i mam problem z głowy, nawet nie wychodzę z domu do Banku.

U nas zaczyna byc widac drugą jedynkę na dole, ale jeszcze nie stuka, a kupy były dziś rzadkie.

Asiu oj terazCię rozumiem kochana teraz Cię rozumiem!!!!

BOŻE JAK MI JEST ŹLE!!!!! Czuje się tak jakby odszedł ode mnie ktoś bardzo bliski :-( pewnie później będę się z siebie śmiać, ale teraz normalnie mam ochotę rozwalić ściany w domu!!!!

Teściowa i moja mama. Będę wozić Kube do mamy bo nie chce, aby moja mama została odesłana na boczny tor tylko ze względu na to, że teściowa jest pod ręką.

Dziewczyny boję się, że strace kontakt z Kubusiem, że już nie będzie chciał być ze mną, że to babcia będzie dla niego całym światem. Boże jak mi źle!!!!
Nie wiem jak cie pocieszyc.Bardzo mi przykro.Ale nie boj sie napewno Kubus cie nie zapomni.Zawsze bedziesz dla niego mamusia ta ukochana.

kasiu guzik prawda Kubus nadal bedzie Cie tak samo mocno kochał!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja juz jestem 2m w pracy i nie widze zeby Jula byla bardziej za tesciowa - chodz balam sie tego strasznie...
ciesz sie ze masz komu ja zostawic ta moja kolezanka u ktorej dzisaj bylam to musi oddac do zlobka- to jest dopier bol....

Masz racje Moniu. Pracowałam na stażu w sklepie to wiem czym pachną nadgodziny :dry:

Jeny dziewczyny wiem myślicie histeryczka, ale serio czuje się fatalnie :-(

Kasia głowa do góry. Te nasze skarby doskonale wiedzą kto jest dla nich najważniejszy i zawsze Kubuś będzie do ciebie lgnął , wyciągał rączki a na Twój widok będzie się głośno śmiał i szybciutko się do Ciebie przytuli i ukocha.

monia na górze druczka piszesz nr konta na ktory maja byc wyslane pieniadze pozniej dane odbiorcy czyli w Twoim przypadku sprzedawcy następni kwotę poźniej kwotę słownie po kwocie swoje imię i nazwisko pożniej adres a na sam koniec jak mają być zaksięgowane pieniądze czyli nik z allegro i numer aukcji..
ja p;rzelewy robie przez konto ale w pracy dziennie chyba ze 100 takich druczkow wypisuje wiec jak bedziesz miala jeszcze jakis problem to pisz:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry