reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam z rana moje panie:-) u mnie dzień się zaczyna całkiem ciekawie o ile pogoda nie spłata figla to po wizycie u lekarza wybieramy się z dziewczynkami na zakupy.:happy:

Ja nigdy nie zakladałam rajstop.
jak nie zakladalas? w zime tez nie? no ale przykrywalas grybym kocem i ewent. spiworkiem, co?
Ja zakladalam ale nie okrywalam Staska ani kocem ani spiworkiem, a teraz to tylko spodenki...wczoraj nawet siedzial na lawce na spacerze z golymi stopkami.
Dobra, spadam..dzis jade z inna mamuska ( jesli uda nam sie zapakowac dwa wozki do mojego bagaznika:baffled:) zza Gdansk, do Sobieszewa...takie piekne dzikie plaze...no i na gofra bo wczoraj nie znalazlam takowego:-(;-)

ma nadzieję że wszystko będzie dobrze bo mam już dość chorowania,obie moje córcie chorowały od 2 tyg. paulinka na zastrzykach tylko wiki antybiotyk w syropie , paulince przeszło ale wiki coś nie za specjalnie , kurde wasze aniołki też tak chorują???????

No to mu dziś nie założę tych rajstop:baffled:

Nie wiecie co tam u Ainaheled słychać???? Ostatnio na forum była 5-01-2008, klavell była 30-04???? Może coś się stało:baffled: Ale siostra jej by coś nam wspomniała????

Aaaa i witam nowe dziewczyny:tak::tak::tak:

Mały usnął a ja idę pobuszować na allegro;-)

a ja zakładam :baffled: ale nie daje kocyka...
a ja też zakładam rajstopki małemu :-):sorry2:

Hruda
zaszokowałaś mnie tymi gołymi stópkami wczoraj u Stasia bo ja wczoraj szłam do mamy spacerkiem i mój mały miał ubrane body z dł rękawkiem spodenki rajstopki buciki i musiałam mu ubrać bluzę bo miał zimne rączki a jak wracaliśmy fakt że juz była 18 to musiałam go przykryć lekkim kocykiem.
W sumie mieszkamy nie daleko ale moze u Ciebie było ładniej bo tu wiał zimny wiatr i gdyby nie ten wiatr to faktycznie było by super

Ja nigdy nie zakladałam rajstop.

:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Kasia dzięki za komentarz na NK;-)
Nuśka cieszę się, ze nie tylko ja siedzę przed kompem. A mały śpi na podwórku.
Ja też jeszcze zakładam rajstopy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry