reklama

Wrześniówkowe mamy

Enia witaj :-) super, że do Nas dołączyłaś choć to pewnie już się wczesniaj stało :-) oj tak i wiesz co jeszcze z biegiem czasu moja więź z Kubusiem tak się zawiązuje, że nie jestem w stanie rozstac się z nim ani na minute nie chce nawet pomyśleć o tym żeby zostawić go na noc u babci lub pojechać na wakacje bez niego.

Oki dziołszki już obejrzałam serial i mówię DOBRANOC!!! Spokojnej nocy dziewczyny i kolorowych snów!!!!:laugh2:

reklama
ja tez juz pisalam że ide spac a jednak jeszcze nie poszlam bo cieżko mi się odchodzi:-D witam jezcze nową koleżanke widze że też ze Śląska i teraz juz naprawde spadam:tak:
Enia a skąd dokladnie jesteś ?

Dziękuję za serdeczne powitanie.
Tak jestem wielką kociarą. :tak:Zawsze był u mnie przynajmniej jeden kotek, ale chwilowo niestety nie mam na to możliwości.:-(
W miare możliwości postaram się twórczo udzielać.
A co do wspólnego "popijania po godzinkach" to winko może być :-D;-)
Życzę wszystkim dobrej nocki

To znowu ja. Już znalazłam gdzie się to miasto wpisuje, już się poprawiam. Ja podobnie jak Kasia jestem z Zawiercia:-)
Widze, że nie tylko ja jestem nocnym markiem i nałogiem komputerowym.

To znowu ja. Już znalazłam gdzie się to miasto wpisuje, już się poprawiam. Ja podobnie jak Kasia jestem z Zawiercia:-)
Widze, że nie tylko ja jestem nocnym markiem i nałogiem komputerowym.

o kochana my tu mamy czasami prawdziwy sabat około północy:-):-):-) takie z nas nocne Marianny jak zresztą nazwała nas Hruda bo w nocy to ona jest tu przewodnicząca;-);-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry