Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a TAK TRZEBA CZY ....????????w srode idziemy na mierzenie wazenie i ogolny bilans![]()

To się chwali, bo u nas mówią po co Pani przyszła! I to jeszcze z wielką mordą.No u nas tak jest ze pielegniarka dzwoni i kaze przyjsc, po urodzeniu do nas przychodzila co tydzien a potem ja do nich chodzilam w 2 miesiacu w 4 i teraz pod koniec 7. Potem dopiero szczepienie we wrzesniu

Wymyslil nowy sposob na zalatwianie sie.
Wczoraj na spacerku byla taka kochana.Smiala sie non stop,normalnie nie moglam przestac sie do niej tulic i ja calowac.Powie troche nie skromnie ze taka se wymarzylam corke.Drobniutka blondynke o niebieskich oczach.A co najzabawniejsze to jak moja mama byla ze mna w ciazy to miala taka ruska kartke pocztowa z wizerunkien dziewczynki o bland kreconych wlosach z niebieskimi oczami i tak sie w nia wpatrywala ze podobno jak ja sie urodzilam to bylam do niej podobna.A ja robilam tak samo.Co prawda moze sie nie wpatrywalam tak czesto jak moja mama,bo spojrzalam sie na nia raptem kilka razy.Ale zato mam swoja ulubiona kartke z chlopczykiem o dlugich cimnych wlosach i jest ubrany w sliczny sweterek.Powiedzialam ze jak bede miala syna to chce zeby tak wygladal.Ale mam dziewczyke taka jak sobie wymarzylam.:-):-):-):-)Pozniej postaram sie zrobic zdjecia tym kartka i je wkleje.
ja tu gadu gadu a czekolada, którą otworzyłam do kawusi znika, została 1/3![]()
Nie ma na BB nikogo więc buszuję po allegro, SEXY TUNIKA ZE WSTĄŻKĄ KILKA KOLORÓW 29,99 (360148871) - Aukcje internetowe Allegro
może w końcu coś wybiorę