Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wybierz taki w którym najbardziej Ci do twarzyJa mam problem, który kolor wybrac. JUż oglądam je kilka dni.

Wybierz taki w którym najbardziej Ci do twarzy![]()

A propos znikajacej czekolady to mi sie przypomnialo ze dzisiaj rano wsadzilam malego do krzeselka i suszylam wlosy nagle patrze a on sie bawi NOZEM!Na szczescie takim tepym do smarowania maslem siegnal sobie ze stolu
![]()
No cale szczescie... szybko zauwazylam bo teraz to raczej nie spuszczam go na dluzej z oczu...Dzień dobry tak tak dzień dobry dopiero ;-):-) a tu takie informacje
Całe szczęście ze nic sie nie stało.
U nas tak samo a do której śpicie bo my tak do 8,30 czasami do 9 oczywiście ja bym dała radę i dłużej:-) ale młody niebardzoDzien dobry skowronkom i ich skowroneczkom
my tam spimy do 6.30...tzn mnie o tej godzinie budzi gadanie, piski, i stekanie mojego Kopmaniera...ale moze on wstaje wczesniej...i po mleczku replay do wyra na drugi ( najlepszy) sen...wiec ja nie mam co narzekac
Luandzia - dziekuje kochana za Jamajkowe zyczenie ...ale snily mi sie jakies dziwctwa![]()